Fra flotteste modell til villeste visning - høydepunktene fra Paris Fashion Week

HØYDEPUNKTER: Louis Vuitton og Valentino bød på to av de beste visningene, mens Miranda Kerr stjal showet i en råsexy kjole under moteuken i Paris. Foto: All Over Press

Paris Fashion Week avsluttet moteuke-sesongen med prinsessekjoler, eksklusive smykker og en nesten-nakne modeller på catwalken. minMote har oppsummert ukens fem største høydepunkter.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Det begynte med en imponerende Victoria Beckham-visning i New York. Deretter bød London på sarte pasteller, før Milano ga oss den mest sporty Pucci-visningen noensinne. Paris Fashion Week var sist ut av moteukene, og når også den er over kan vi se tilbake på en fargerik, sexy og overraskende uke.

For hvem hadde trodd at ryktene om at Marc Jacobs skulle forlate Louis Vuitton var sanne? At undertøysengel Miranda Kerr skulle kuppe både catwalken og gatemoten? Og hvor lang tid går det egentlig før kronprinsesse Mette-Marit dukker opp i Valentinos fantastiske skinnhårbånd?

Gikk du glipp av noe, er det ingen grunn til å fortvile. minMote har plukket ut høydepunktene - se og nyt!

Kuleste smykker: Chanel

STORE SMYKKER: Chanels perler blir garantert en hit til våren! Foto: All Over Press

Chanels kolleksjon var langt mer fargerik enn vanlig, men det var de gigantiske perlesmykkene som ble visningens store snakkis. De klassiske Chanel-perlesmykkene var formet som høreklokker med perler på størrelse med golfballer, og ble umiddelbart hyllet blant annet av ELLE. Det ble også vist en rekke andre iøynefallende perlesmykker, som et tykt «choker»-halsbånd og et langt lag-på-lag-kjede. Smykkene er alt vi liker med Chanel; klassisk eleganse i ny og frisk innpakning!

Vakreste kjoler: Elie Saab

SOMMERDRØMMER: Elie Saab har laget alt fra enkle sommerkjoler til rålekre aftenkjoler som passer på den røde løperen. Foto: All Over Press

Den libanesiske kjolekongen har tatt både Hollywood og kongehusene med storm de siste årene, og alt tyder på at suksessen kommer til å fortsette. Saabs vår- og sommerkolleksjon var full av drømmekjoler i hvitt, korall, grønt og rødt med feminint blondemønster og sexy blonder. Tør vi håpe at kronprinsesse Mette-Marit følger etter de andre prinsessene og skaffer seg en slik kjole til våren?

Mest sexy modell: Miranda Kerr

FRA CATWALK TIL GATEMOTE: Miranda Kerr imponerte ikke bare som Stella McCartney-modell, men også med en rekke lekre antrekk i Paris' gater. Foto: All Over Press

Miranda Kerr kan mer enn å vise sexy undertøy for Victoria's Secret. Det viste hun blant annet da hun dukket opp som modell for Stella McCartney og Chanel, hvor hun nærmest stjal glansen fra resten av modellene. Også før og etter showene ble hun fotografert i fantastiske antrekk som en superutringet kjole og lårhøye støvletter. Fortsetter dette, kan Kerr seile opp som en ny streetstyle-yndling denne sesongen.

Villeste show: Louis Vuitton

MØRKT: Marc Jacobs avsluttet sin karriere hos Louis Vuitton med en vågal og mørk kolleksjon. Foto: All Over Press

Showet som kommer til å bli husket best fra moteuken er utvilsomt Marc Jacobs’ siste show for Louis Vuitton. Jacobs forlater sjefsstolen der han begynte – med en helt sort kolleksjon. Modellen som åpnet showet var så å si naken foruten noen påmalte LV-logoer, og det fortsatte med alt fra karuseller til rulletrapper og et vanvittig lysshow. Dessuten dukket Kate Upton opp! Riktignok kun sittende på en tivolihest, men likevel. Antrekkene var selvsagt også av det spektekulære salget, så den som nå skal ta over Louis Vuitton får ingen enkel jobb.

Fineste hår: Valentino

STRAMT OG GLATT: Alle Valentino-modellene hadde samme sveis - glatt hestehale med midtskill og store hårbånd. Foto: All Over Press

Fineste hårpynt er vel kanskje mer riktig å si om Valentinos seneste tilbehør; tykke skinnbånd med gulldetaljer. Valentino-modellene bar hårbåndet til en stram midtskill, som passet perfekt til resten av den utsøkte kolleksjonen. Til våren kommer hårbåndet sikkert til å være like fint til løse krøller og en enkel sommerkjole. Garantert it-faktor!

Publisert: