Helgens best og verst kledde

I helgen var det to store begivenheter i showbiz-verdenen; Kids Chioce Awards i Los Angeles, og MTV Awards i Sydney, Australia. Her er stjernene som traff blink med antrekket sitt for kvelden, og de som bommet totalt.

Mari Glans
Publisert:

Best kledd

Sjekk alle våre guider for skjønnhet, shopping og tilbehør her!

Ashley Tidsdale

Ashley fra High School Musical var en av de best kledde på Kids Choice Awards. Hun valgte en kort sort kjole med paljetter, clutchveske og kule ankelboots med åpen tå. Enkelt og greit.

Duffy

Duffy var supertrendy i buksedress på MTV Awards. Den walisiske popstjernen hadde valgt kjempesøte pumps med sløyfer på til antrekket. Avslappet og kult på samme tid.

Miley Cyrus

Hannah Montana-stjernen har vært flink med kjolevalgene sine den siste tiden. Her stråler hun på Kids Choice Awards i en sommerlig hvit kjole med rysjer. Hun har beholdt håret og resten av antrekket enkelt for at det ikke skal bli for mye.

Cameron Diaz

Cameron Diaz var kanskje den eldste som deltok på Kids Choice Awards, men også den kuleste. Hun valgte hullete skinny jeans, en sort topp med polkadotter, belte i livet og høye pumps med åpen tå, og klarte kunststykket å se pyntet og avslappet ut på samme tid.

Verst kledd

Paula Abdul

Den amerikanske Idol-dommeren begynner å nærme seg 50 år, og burde kanskje begynne å vise dette i antrekkene sine. Her prøver hun seg på en rocka stil som bare blir helt feil. Det er alt for mye av alt, og hanskene er toppen av kransekaka.

Tori Spelling

Tori Spelling er aktuell med ny-innspillingen av Beverly Hills 90210, som er en ung og trendy serie. Tori ser alt annet enn ung og trendy ut i denne blomsterkjolen, og selv om hun nå har to barn er hun for ung til å se ut som en gammel tante.

Audrina Partridge

Her er sammensetningen helt feil. Hver del i antrekket kunne sikkert vært fint alene, men sammen blir det helbom. Krøllete hår, store øredobber, puffy kjole og naglebesatte sko krangler med hverandre om oppmerksomheten, og blir rett og slett for mye av det gode.

Megan Fox

Dette antrekket er ikke krise, men en så vakker og sexy stjerne som Megan Fox burde klare å ta på seg noe mer flatterende. Alle plaggene hun er på seg er egentlig helt greie, men sammen fungerer ikke antrekket. Toppen er for lang, jakken er for kort og skoene passer overhodet ikke til resten av antrekket.

MinMote.no - Norges største moteside
Publisert: