Trenchcoaten: Vårens hotteste jakke

Sesongens flotteste jakke er den allsidige og klassiske trenchcoaten som aldri går av moten. Nytt av sesongen er pastellfarger og fine detaljer som puffermer og draperinger.

silje
Publisert:

Den klassiske trenchcoaten er et ytterplagg som kommer igjen og igjen, i oppdaterte versjoner og forskjellige materialer og farger. Oversized, pasteller og skulpturelle detaljer er noen av vårens trender.

Silje fra minMote har også kjøpt seg en trenchcoat. Se hennes valg her!

Klassikeren

Den originale modellen i khaki er gjeldende hver eneste sesong. Denne våren kan man velge mellom tre forskjellige lengder, enten man vil ha kort, halvlangt eller en ganske lang modell. Farger som svart eller khaki er garanterte vinnere. Den originale modellen fra Burberry er fremdeles populær, men har også fått en makeover av designeren Christopher Bailey i form av pastellfarger og spenstige detaljer.

Pasteller

Herlige pasteller er å se i vårens motebilde, og ingenting sier vår som en pastellfarget trenchcoat. Duse rosatoner, mint og lyseblått er garanterte vinnere som lyser opp en vårgarderobe. Går du for en pastellfarge denne våren, lønner det seg å se etter en rimeligere modell da pastellene er ganske så sesongbetont.

Detaljer

Burberry Prorsum viste både draperte modeller og lekre puffermer på sin vår og sommervisning. Skulpturelle detaljer og spennende draperinger preget vår- og sommerkolleksjonen. Christian Dior viste litt kortere modeller i 1940-talls stil, som er perfekt til de som er i en petite størrelse eller har litt former.

Det britiske motehuset Burberry har noen av de flotteste klassiske modellene, men en trenchcoat fra det kjente motehuset koster deg ganske mange tusen kroner. Når det er sagt, kan en trenchcoat være en investering for livet, de mest klassiske modellene går aldri av moten. Sats på en klassisk modell i lys khaki og pass på at modellen sitter godt over skuldrene og er i god kvalitet. Tar du godt vare på trenchcoaten, er det en garderobeinvestering som kan vare livet ut.

Relevante saker videre:

Ukens trendsetter:- Jeg blir inspirert av Brigitte Bardot!

Klar for nye plagg til vårgarderoben?Her er ti trendy kjøp denne våren

Lady Gaga risikerer livet for mote.Kledde seg livsfarlig på flytur

Moteassistent: Gunhild

Publisert:

Finn mer innhold om: