Ukens Trendsetter: Krystal Simpson

Hun fester med Mick Jagger, Rachel Zoe og andre Hollywood-celebriteter. Møt Krystal Simpson, TV-personlighet, modell og jenta bak bloggen WhatisRealityAnyway.

silje
Publisert:

Navn: Krystal Simpson

Yrke: Modell, skribent, musiker

Blogg: WhatIsRealityAnyway?

Hvordan beskriver du stilen din?

-Jeg er inspirert av 60 og 70-tallet. På den tiden pushet virkelig folk sine egne grenser i forhold til mote og livsstil. De fleste av klærne mine er vintage, men jeg liker også å kjøpe meg designersko og vesker. Alt i alt blir dette en god blanding av nytt og gammelt, som reflekterer min stil.

Hva blir du inspirert av?

-Jeg blir inspirert av musikere som The Beatles, The Rolling Stones og The Faces. Men også musene på den tiden som Anita Pallenberg og Keith Richards. Jeg elsker også filmer som "Alfie" og "Ciao! Manhattan".

Reality show

Krystal startet å blogge etter at hun var med på MTVs Realityshow I`m from Rolling Stone. Trendsetteren var en av seks skribenter som fikk sjansen til å jobbe hos det prestisjetunge magasinet. -Grunnen til at jeg startet bloggen var at jeg trengte et sted jeg kunne utvikle meg kreativt, uten å måtte svare til andre, sier Krystal til minmote. Jeg var så lei av å måtte stå til ansvar for alle andre, nå svarer jeg bare til meg selv, sier jenta som trives godt som selvstendig næringsdrivende.

Hva er favorittplaggene dine?

-Da må jeg si skoene fra Gucci i modellen som heter Babuska. Skoene passer til det meste i mitt klesskap. Dessutten er det gode på lesten og jeg har funnet ut at det ikke lønner seg å spare på sko. Jo bedre kvalitet på skoen, jo mer bruker du de. Krystal har også en annen favoritt: Den røde Chanel-vesken går til alt. Men har du ikke råd til å shoppe, er det ingenting som spriter opp et antrekk som en rød leppestift. Det er den rimeligste moteinvesteringen du gjør.

MinMote.no - Norges største moteside

Elsker vintageshopping

Krystal elsker å shoppe og besøker ofte San Franciscos vintagebutikker for å finne de kuleste skattene. Ifølge blondinen er det nettopp de rimeligste vintagekjolene som får flest kommentarer på bloggen og hun har disse rådene til shoppeglade jenter. – Trål vintage og seconhandbutikkene for mye fint, eller så kan du sjekke ut TopShop og H&M . Mote skal aldri være ekskluderende. Du skal kunne finne mye fint til en rimelig penge og enkelt klare å skape igjen antrekk fra catwalken eller andre inspirasjonskilder, sier Krystal.

Hva skjer videre?

-Jeg jobber en del som modell, blant annet for Quicksilver Women. I tillegg har jeg en del andre modellprosjekter og er i samtaler om et nytt reality-show. Alt dette kan dere selvfølgelig lese om på bloggen, avslutter den hippe jenta til minmote.

MinMote.no - Norges største moteside
Publisert: