Stjernestil fra New York Fashion Week

Se hvordan stjernene kler seg når de spotter neste høsts mote under New York Fashion Week.

Mari Glans
Publisert:

New York Fashion Week har pågått siden torsdag i forrige uke, og flere kjendiser har benyttet anledningen til å få en titt på høstens trender og glitre på første rad.

De populære jentene fra «The City» holder nå på å spille inn nye episoder av den populære serien. Whitney Port, Olivia Palermo og Roxy Olin satt på første rad på flere visninger, men Whitney Port skal ikke vise høstkolleksjonen for sitt eget merke Whitney Eve før i mars.

Victoria Beckham viste sin fjerde kjolekolleksjon søndag, og hadde en lukket visning for utvalgte motejournalister og innkjøpere. Mye tyder på at Beckham vil fortsette å gjøre stor suksess som kjoledesigner, hun fikk nemlig strålende kritikker for sin visning på søndag. Ellers deltok hun på veldedighetsshowet til inntekt for Haiti fredag i forrige uke, hvor hun stilte i trange jeans, ankelboots, t-skjorte og blazer med markerte skuldre.

Stjel stilen til Whitney Port!Få tipsene her!

Gwen Stefani i skinn

Motuken i New York byr på flere arrangementer og fester i tillegg til visningene. Chanel hadde lanseringsfest for sin nye leppestift, «Rouge Coco» i forrige uke, og på festen kom stjerner som Leigh Lezark, Kate Bosworth, Rachel Zoe og Vanessa Paradis, som er ansiktet til den nye leppestiften.

Gwen Stefani viste sin høstkolleksjon for sitt eget merke L.A.M.B. torsdag, og stilte i skinnjakke, shorts og boots fra sin egen kolleksjon.

Stefani har egen parfyme også!Les mer om kjendisduftene

C-kjendiser på første rad

Stjernestylist Rachel Zoe er fast inventar på de store visningene under moteuken. Zoe stilte i sort på alle visningene. På visningen til Diane Von Furstenberg kom hun i jeans, lårhøye støvletter og skinnjakke. I tillegg hadde hun på seg solbriller inne, og stylisten valgte kulerunde, sorte solbriller, noe som er en god peker til hvordan solbrilletrenden blir til våren.

Ellers bar visningene stort preg av C-kjendiser, og de store stjernene som Beyonce og Rihanna glimret med sitt fravær. De største kjendisene skal ha mye peger for å komme på første rad, se hva stjernene koster her!

Veldedig moteshow

Et av ukens store snakkiser var moteshowet Naomi Campbell var med på å arrangere til inntekt for jordskjelvofrene i Haiti. Flere supermodeller, designere og kjendiser stilte opp som modeller på visningen, som gikk til inntekt for å bygge opp helsevesenet på Haiti.

Kjendiser som Olivia Palermo, Helena Christensen, Kelly Osbourne, Malin Akerman, Diane Von Furstenberg og Naomi Campell selv gikk på catwalken under showet.

Hun selger flest moteblader. Denne kjendisen er svært populær

Relevante artikler videre:

Ta vare på støvlettene dine!Les guiden her

Håret skades i kulda. Her er ekspertrådene

Flere hudpleietips!Slik forebygger du tørr hud

Lyst på noe nytt?Lag din egen partytopp!

Publisert: