De flotteste antrekkene fra Cannes

I disse dager går den store filmfestivalen i Cannes av stabelen for 62. gang. For stjernene er dette enda en mulighet til å virkelig skinne på den røde løperen, gjerne flere dager på rad. Her er de hittil beste antrekkene fra filmfestivalen i Cannes.

Mari Glans
Publisert:

Det florerer av stjerner i Cannes om dagen, alt fra skuespillere, modeller, artister og Paris Hilton (hun er ikke en av de best kledde..). Med flere premierer daglig har stjernene mange muligheter til å kle seg opp i finstasen i løpet av dagene festivalen varer.

Rachel Weisz er en av dem som virkelig har truffet blink med antrekkene de siste dagene. Den vakre skuespilleren er aktuell med filmen «Agora», og valgte grønne kjoler både til fotosession på dagen og på premieren på kveldstid. Den olivenfargede kjolen er fra Christian Dior, mens den nydelige chiffonkjolen er fra Valentino.

Lilla kjoler

Skuespiller Abbie Cornish hadde på seg lys lilla kjole fra den australske designeren Toni Maticevski. Modell og skuespiller Devon Aoki er trolig den aller best kledde hittil, i en nydelig lilla kjole fra Alberta Ferretti. Victorias Secret-modellen Deotzen Kroes valgte en sort kjole med høy splitt på den røde løperen i Cannes.

MinMote.no - Norges største moteside

Eva stjal showet

Elizabeth Banks har stilt opp på den ene premieren etter den andre i Cannes iført flere nydelige kjoler. Denne paljettkjolen fra Andrew GN er den aller beste. Monica Bellucci vakte oppsikt i rødt på den røde løperen i en nydelig silkekjole fra Christian Dior. Eva Longoria er i Cannes med teamet til L'Oreal, som hun er en av ansiktene til. Longoria stjal showet i Cannes med denne haute couture-kjolen fra Versace.

MinMote.no - Norges største moteside

Indisk skjønnhet

Den indiske skuespilleren Aishwarya Rai regnes som en av verdens vakreste kvinner. Hun valgte en hvit kjole fra Roberto Cavalli med rysjer til premieren for filmen «UP», men traff virkelig blink i den assymetriske kjolen fra Elie Saab hun hadde på premieren til «Spring Fever».

Følg minMote på Twitter!

Publisert:

Finn mer innhold om: