Stjernene blotter magen

En av 90-tallets mest omstridte trender er tilbake. Nå går stjernene med magen bar.

Mari Glans
Publisert:

Det er bare å begynne med sit-ups om man vil kaste seg på trenden de hotteste stjernene følger om dagen. Stilikoner som Rihanna og Robyn har den siste tiden blitt sett med korte topper som blotter magen. Sist gang den bare magen var i moteskuddet var rundt tiden da Spice Girls herjet hitlistene, og det er nok ikke alle som ønsker den omstridte trenden velkommen tilbake.

Det krever nemlig både selvinnsikt, moteteft og eventuelt et godt treningsprogram for å slippe unna med bar mage-trenden. Om du er en av de modige som tør, er det flere ting du bør tenke på før du går ut døren med snlig mage.

Ti hotte høsttrender!Dette gjelder nå

Slik bruker du trenden

Det viktigste punktet er å kombinere antrekket riktig. Ikke bruk superlave jeans og en stram magetopp som ofte ble sett på Britney Spears for ti år siden, det gir lett en vulgær og harry look. Det beste å er bare vise en liten glipp på magen, for eksempel ved å bruke en shorts med høyt liv til en kort topp. På den måten er du trendy uten at det blir for mye.

Sommeren er ikke helt over. Slik beholder du brunfargen!

Unngå å bruke en kort topp sammen med korte skjørt eller dyp utringning. Det handler om å sette fokus på én ting av gangen for å skape en balansert look. Om du bruker stramme bukser, bør toppen ha en løsere passform og omvendt. Det går også an å bruke en transparent skjorte eller topp over den bare magen for å dempe den litt, mens det samtdig er godt synlig at magen er bar under.

Sist, men ikke minst; ta deg en god og ærlig titt i speilet før du går ut døren. Om det ikke føles helt bra, så la vær. Det er ikke alt som kler alle, og man trenger ikke å hoppe på alle trender.

Former er inn. Slik kler du formenen dine!

Relevante artikler videre:

Hun er Norges hotteste designer.Gjett hvem det er!

Hot med grått!Nå er det lov å vise de små grå

Smink deg med bronsetoner.Her er tipsene

Mer om Oslo Fashion Week.Moteekspertenes tips

Publisert:

Finn mer innhold om: