Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Trendy tilbehør: Fem hotte flash-tatoveringer

Flash tattoos hovedbilde

Hvis du er lei av å ha tunge smykker hengende rundt halsen og håndleddene, er en av sesongens største tilbehørstrender tingen for deg. Her er MinMote-redaksjonens «flash tattoo»-favoritter.

Katarina Petrovic
Publisert:
Flash tattoos hovedbilde

EGENDESIGNET: Sett sammen forskjellige flash-tatoveringer og lag en unik tatovering slik som stylist og moteblogger Line Langmo. Foto: Instagram

Flash tattoos hovedbilde

Flash tattoos fra Asos.com. Foto: Produsenten

56,-
Gå til butikk

De midlertidige tatoveringene «flash tattoos» eller «bohotats» er et tilbehør som lenge har vært på markedet, men som først nå virkelig har blitt langt merke til - spesielt her til lands!

UNIK: Gjør som Tone Damli gjorde under Idol og sett sammen din egen tatovering for en unik «look». Foto: Flashtattoos.no (innhentet tillatelse)

De siste ukene har de falske tatoveringene tatt helt av i Norge, og kjendiser som blant annet Tone Damli og «God Morgen Norge»-programleder Vår Staude har byttet ut smykkene med det metalliske tilbehøret.

Vil du teste trenden? Prøv en av våre «flash tattoos»-favoritter og ta resten av årets festligheter med storm!

Se MinMotes favoritter nederst i saken.

Det er bare fantasien som setter grenser for hvordan din tatovering blir seende ut. Flere butikker og nettbutikker tilbyr forskjellige sett, hvor hvert enkelt sett inneholder en haug av mønstre og er unikt.

Velg motiver etter hva som passer deg og din personlighet når du skal velge det riktige «flash tattoos»-settet. Ønsker du å skille deg litt ekstra ut og lage en ingen andre har kan du lett klippe fra hverandre allerede lagde mønstrene og sette de sammen slik du selv ønsker.

Den kuleste «looken» får du hvis du mikser ekte smykker med «flash tattoos», for eksempel rundt håndleddet, og topper det med en av sesongens heteste farger!

Her er MinMote-redaksjonen sine metalliske yndlinger!

Flash tattoos 1

Flash tattoos fra Flash Tattoos på Sephora.com. Foto: Produsenten

163,-
Gå til butikk
Flash tattoos 1

Flash tattoos fra Posh Tattos på Nelly.com. Foto: Produsenten

225,-
Gå til butikk

Orker du ikke tunge statement smykker kan du med god samvittighet la de bli liggende hjemme i resten av festsesongen! Kombiner de midlertidige tatoveringene med den fineste julekjolen istedenfor og du vil spare deg selv for mye irritasjon, i tillegg til at du kan være sikker på at du har kveldens lekreste tilbehør.

Flash tattoos 2

Flash tattoos fra Bohotats by Isabelli på Høyer.no. Foto: Produsenten

99,-
Gå til butikk
Flash tattoos 2

Flash tattoos fra St Tropez Flash Tattoos på Myjouels.no. Foto: Produsenten

269,-
Gå til butikk
Publisert: