Sommerens fineste bikinier - finn din favoritt

Startskuddet har gått for jakten på den perfekte bikinien, og minMote har plukket ut 24 herlige varianter som du kan få tak i akkurat nå.

MinMote
Publisert:

Bikinien eller badedrakten er for mange sommerens viktigste antrekk, og flere butikker blir nærmest til en jungel av badetøy på denne tiden. I tillegg til merkene som spesialiserer seg på badetøy, har både de store motehusene og kjedebutikkene laget sine varianter. Det betyr at du ikke bare kan velge og vrake blant forskjellige farger og mønster, men også prisklasser.

I tillegg finnes det er utall fasonger å velge mellom. Bruk god tid på å prøve forskjellige typer, slik at du finner en bikini som passer til din kropp. minMote har funnet 24 bikinier i de vanligste fasongene, i forskjellige farger.

Finner du en favoritt?

Trekantbikini

Den populære trekantbikinien går aldri av moten. Har du store bryster bør du finne en variant med spiler, slik at bikinitoppen ikke sklir av. Ønsker du at bysten din skal se litt større ut, kan du velge en topp med rysjer. Knytingen på trusen kan du plassere midt på hoften om du ønsker å fremheve den, eller du kan plassere den litt høyere om du ønsker å fremheve beina dine. Når det kommer til farger og mønster kan du velge helt fritt – hva med oransje dyremønster, gul paisley eller blå batikk?

Bustier-topp

En bustier gir godt hold til store bryster, og kan også gi mindre bryster et lite løft. Bikinioverdelen kan også brukes som en trendy magetopp i kombinasjon med skjørt eller shorts. Ønsker du ikke å vise for mye hud på stranden, kan du velge en underdel med høyt liv. Sett prikken over i-en på retro-stilen ved å gå for trendy striper, som blant annet sett på catwalken hos Dolce & Gabbana.

Stroppeløs

Fordelene med en stroppeløs bikini er mange, blant annet slipper man både skille på skuldrene og stropper som gnager på varm hud. En helt enkel stroppeløs bikini kan du dessuten bruke som fargerik tubetopp under singleten, og den er enkel å skjule under en lett strandkjole. Pass bare på at du finner en bikini som sitter godt, slik at du slipper å miste den etter et hopp i havet!

Push-up

Vil du ha litt ekstra kløft, bør du går for en push-up-bikini. Den vanligste varianten er med spiler som på en vanlig BH, men det er også mulig å få tak i trekant-bikinier med ekstra innlegg som gir push up-effekt. Er du ekstra vågal, går du for en frekk knallfarge i tillegg!

Publisert:
MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.