Ny rumpetrend på den røde løperen i Hollwood

En av de frekkeste trendene på den røde løperen denne sesongen er å fremheve rumpa. Se hvordan kjendisene gjør det!

Av JENNIFER BRÅTHEN og SONIA HUANCA VOLD

Forrige uke dukket skuespiller Gwyneth Paltrow (40) opp på premieren av «Iron Man 3» iført en fotsid kreasjon designet av Antonio Berardi. Kjolen hadde store gjennomsiktige partier og blottla dermed deler av skuespillerens rumpe.

Paltrow, som nylig ble kåret til verdens vakreste kvinne av People Magazine, er imidlertid ikke den eneste som har styrt unna dypt utringede kjoler og heller satset på design som fremhever baken.

Allerede i november i fjor viste Kristen Stewart (23) seg i en dristig, sort blondekreasjon designet av libanesiske Zuhair Murad som viste hud både foran og bak. Stewart overlot også lite til fantasien på premieren i Los Angeles hvor hun ankom den røde løperen i en fotsid gullkreasjon som viste frem rumpa.

Jennifer Lopez (43) og Miley Cyrus (20) har også kastet seg på den nye rumpetrenden. I motsetning til Stewart og Paltrow, har de satset på kjoler i lyse farger.

Så tidlig som i januar dukket Lopez opp på en filmpremiere i Las Vegas i en hvit kjole fra Kaufman Franco. Kjolen hadde et gjennomsiktig ryggparti som fortsatte nedover stjernens lår. Lopez stylet kjolen med skinnende sølvsmykker, lett sotede øyne og clutch fra Salvatore Ferragamo.

Miley Cyrus har også bevist at hun mestrer den nye trenden. Da hun dukket opp på Elton Johns årlige Oscar-fest, var hun iført en fotsid, hvit kjole fra Pucci. Den bare korsryggen rettet fokuset mot Cyrus' bak, og skuespilleren vendte ryggen til fotografene slik de fikk med seg nettopp dette.

Hvordan var din opplevelse i dag?