Nå skal Victoria Beckham kle opp Kate

Victoria Beckhams designsuksess blir bare større, og nå ønsker populære Kate Middleton klærne til sin kongelige garderobe.

Rikke Monsen
Publisert:

Blivende prinsesse Catherine «Kate» Middleton (29) gjør nå garderoben klar for et liv som britisk kongelig. I den forbindelse har hun fått øynene opp for britiske Victoria Beckhams (36) design.

- Hun liker tydeligvis designet mitt og har bedt om å få se et utvalg, fortalte Victoria Beckham til Daily Telegraph da hun viste sin høst- og vinterkolleksjon under New York Fashion Week søndag.

Selv er den tidligere Spice Girls-sangeren veldig fornøyd med at Kate har lagt merke til designet, og Victoria selv roser den blivende bruden.

-Dette er forferdelig spennende, og jeg vil føle meg beæret om hun vil bruke mitt design. Jeg beundrer henne enormt. Hun er en flott ung jente, og hun er flink til å kle seg.

Slik kopierer du stilen til Europas moteprinsesser.Les saken her!

Forventes i bryllupet

Victoria og fotballkjæresten David Beckham har i lang tid vært venn med prins William, og han skal ha vært blant den første til å gratulere paret med den kommende familieforøkelsen. For Victoria er gravid med sitt fjerde barn, men det er mye sannsynlig at de uansett vil være tilstede på det kongelige bryllupet den 29. april.

Til tross for oppmerksomheten fra kongehuset har ikke Victoria Beckham manglet støtte fra verken motebransjen eller kjendiskunder. Blake Lively og Leighton Meester fra tv-suksessen «Gossip Girl», Jennifer Lopez, Elle Macpherson, Gwyneth Paltrow og Cameron Diaz er blant de som har lagt sin elsk på Victorias kjoler.

Da Victoria hadde sin debut med veskekolleksjon i vinter ble de dyre veskene revet vekk fra hyllene. Veskene som ble vist i hennes nyeste kolleksjon forventes å bli minst like populære når de kommer for salg utover sommeren.

Lurer du på hva Victoria Beckham har i sminkepungen?Ta en titt her!

Kate hottere enn Lady Gaga

Kate har på sin side også gjort seg bemerket i motebransjen den siste tiden. Hun er ifølge Daily Mail det mest brukte ordet innen motejournalistikken, hvor hun har slått selveste Lady Gaga ned fra tronen. Andre populære moteord var sarte stoffer, skjortekjoler og resirkulerbar stil.

Årets største forventninger på brudekjolefronten bærer Kate på sine skuldre i disse dager. Med såpass kort tid igjen til bryllupet, er det trolig at kjolen allerede står klar. Om Victoria er kandidat til å designe Kates brudekjole vites enda ikke, men spekulasjonene har hele tiden favorisert to London-baserte designere, Bruce Oldfield og Phillipa Lepley. Oldfield er en gammel favoritt av prinsesse Diana, og ryktene skjøt fart i januar da Kates mor Carole og søster Pippa ble observert på vei ut av Oldfields butikk i London. Andre navn som har blitt nevnt i kjolespekulasjonene er Kate-favoritt Daniella Issa Helayel og Dianas brudekjoledesigner Elizabeth Emanuel. Det som imidlertid er helt sikkert, er at brudekjolen vil ha påvirkning på brudekjoletrendene i mange år fremover, akkurat som Dianas kjole da hun giftet seg med prins Charles i 1981. Til tross for mindre trolige rykter om at Kate har valgt både en annen farge enn hvit på kjolen og at hun vil velge annet en britisk design, er det sannsynlig at den uansett vil bære et klassisk og konservativt preg.

Relevante artikler videre:

Kates kjoler utsolgt på et blunk.Les mer her!

Dianas brudekjole er med på listen blant tidenes ikoniske antrekk. Husker du kjolen?

Mette-Marit oser av glamour på de nye representasjonsbildene.Se bildene her!

Publisert: