Hvem kledde Stella McCartney-buksedressen best?

Buksedressen har kommet for å bli. Den paljettbesatte versjonen fra Stella McCartney har flere Hollywoodnavn lagt sin elsk på. Hvem kledde kreasjonen best?

Sara Johannessen
Publisert:

Sommerens store it-plagg er buksedressen. I både kort og lang versjon. Med blomster, i knallfarger eller i nedtonet pastellfarger med et statementbelte i livet. De store stjernene har også lagt sin elsk på trenden, og bruker den både til hverdags og på den røde løperen.

Her er sesongens ti fineste buksedresser. Se bildene og bli inspirert.

Gull og svart

Modell Iman valgte en gullfarget paljettbuksedress fra den britiske designeren Stella McCartney sin vårkolleksjon under Met Gallaen i New York i april, mens popartisten og designeren Gwen Steffani var ikledd en sort paljettversjon fra den samme designeren i Cannes i slutten av mai.

Begge jentene hadde valgt store krøller og sterk sminke til det glitrende antrekket. Mens Iman viste en markert midje med et gullbelte, tonet popartisten ned sin paljettkreasjon med et sort smalt belte i livet.

På jakt etter samme stil? Ta på deg et par høye hæler og krøll håret akkurat passe glamorøst og 70-talls, og du får sesongens hotteste stil.

Relaterte saker videre:

Her er sommerens fine shortser. Sjekk ut bildene.

Forleng beina! Bruk hudfargede sko i sommer

Knallfarger er hot! Slik gjør du det

Publisert: