Sjekk Veronica Maggios sommerfavoritter

Den svenske pop-prinsessen Veronica Maggio vil pynte seg i lange skjørt og topper som viser akkurat passe mye mage i sommer.

I kveld står «Måndagsbarn»-stjernen på scenen på Rockefeller i Oslo. Da VG møtte Veronica Maggio tidligere i sommer skinte en stekende sol over hjembyen Stockholm, men den isblonde artisten hadde likevel kledd seg i sort fra topp til tå. Litt sol fikk imidlertid huden til svensk-italienske Maggio - gjennom en helt åpen rygg og magekort topp.

– Jeg elsker topper som viser litt mage, men det er viktig at det ikke blir for mye. Hvis toppen er veldig kort, bør man ha et skjørt eller en bukse med høyt liv til - eller ser det bare tacky ut, ler Veronica.

Hun har allerede sikret seg et utall skjørt i ulike farger og lengder i sommer, og disse skal hun bruke sammen med en kort topp og det hun mener er sommerens store must: en denimvest.

– Både 50-talssnitt og lange skjørt er nydelig. Gjerne i feminine farger og mønstre, fortsetter hun.

Mattis Sandblad

LES OGSÅ:Dette er årets bademote

Selv om hun er kledd i sort fra topp til tå i Stockholm-solen, har hun også fylt opp sommergarderoben med sterke farger.

– Spesielt rosa og oransje! Det er til og med fint sammen, så jeg har kjøpt mange forskjellige plagg i de fargene slik at de kan kombineres. Om sommeren tillater jeg meg litt mer farger enn jeg gjør om vinteren, forteller hun.

På nesen hviler et par Ray-Ban-solbriller i den klassiske Wayfarer-modellen, og Maggio har også sikret seg de populære pilotbrillene fra samme merke.

– Jeg ser helt rar ut med alle andre solbriller, Ray Ban er det eneste for meg. Jeg elsker dem!

LES OGSÅ:I strandbagen til Ulrikke Lund

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?