Vurderte aldri å slutte med bloggingen

Marie Amanda Agapi har blitt trakassert og fått trusler på grunn av bloggen sin, men kommer ikke til å slutte å blogge av den grunn.

Cathrine Elnan
Publisert:

Hun er en av elleve semifinalister i kategorien «årets inspirasjonsblogg» til prisutdelingen Blog Awards. Bloggen hennes er både elsket og hatet, og 20-åringen har fått enda mer oppmerksomhet etter hun ble profilert gjennom VGTV-serien «Oslo Girls». Men selv om bloggen fikk en oppsving etter serien, blogger Marie Amanda først og fremst for seg selv.

– Når man skriver for å glede seg selv er man ikke like oppslukt i hva leseren kommer til å tenke og synes. Kvaliteten blir ofte dårligere hvis man skriver for andre, i alle fall for min del. Jeg er best på å skrive om ting som jeg selv liker å skrive om, forteller hun.

For første gang arrangerer motemagasinet Vixen og minMote en prisutdeling, som er Norges første kun for bloggere. Lesere landet rundt har nominert over 400 bloggere til årets prisutdeling, og nå har fagjuryen plukket ut sine favoritter i hver kategori. I tiden framover vil semifinalistene bli lansert på vixenmagazine.no og minMote.no, hvor du som leser kan stemme frem dine favorittbloggere.

Hvilken inspirasjonsblogg liker du best?Stem her!

Flere positive enn negative sider

Lesertall og negative kommentarer bryr hun seg ikke så mye om, så lenge hun selv har det bra og trives med det hun gjør.

– Selv om alt det negative er kjedelig akkurat der og da, så er det alltid flere positive sider ved det jeg gjør. Det er litt hva du gjør det til også. Det er jo bedre at de har en mening om meg og bryr seg, enn at de ikke mener noe i det hele tatt. Jeg er egentlig bare veldig glad for all responsen og alle tilbakemeldingene jeg får.

Har du noen gang vurdert å kutte ut bloggingen på grunn av de negative tilbakemeldingene?

– Nei. Aldri. Og det kommer ikke til å skje heller.

Her er noen av de nominerte i«Årets gatemoteblogg»:Slik jobber gatemotebloggerne

Blir inspirert av mennesker

Marie Amanda forteller at hun blir inspirert av pene, vakre og naturlige mennesker. Personer med spesielle trekk, fregner og stoffer og materialer som ser behagelige og flotte ut.

– Det trenger ikke nødvendigvis å være et klesplagg eller et outfit jeg blir inspirert av, heller ikke stil eller trender, det er mye gøyere å hente inspirasjon i gamle filmer, behagelig musikk og ting som man vanligvis ikke forbinder med klær. Jeg liker å ta det utrykket jeg ser i andre ting enn klær og bruke det i antrekkene mine.

Han er en av kandidatene til «årets make-up-blogg».Les mer her!

Dette er semifinalistene i kategorien «årets inspirasjonsblogg»:

For å stemme fram din favoritt, gir du din stemme her!

Fashionberry

http://fashionberry.blogg.no

Juryens begrunnelse: Fashionberry følger ivrig med på motebildet og er flink til å presentere en blaning av gatemote og catwalk-høydepunkter til sine lesere. Delikat presentasjon der bilder kommer i fokus.

Ladybirds Nest

Ladybirds Nest

Juryens begrunnelse: Sjarmerende, nær, søt og inspirerende. Hun fanger leserne med sin gode miks av glimt fra dagligliv, shoppingtips, et godt øye for motebildet og spennende musikk. En blogg det er lett å bli avhengig av, og som har en bra visuell presentasjon.

Livingdoll

livingdoll

Juryens begrunnelse: Med stilfulle bilder, en fråtsing i designermerker og små sniktitter inn i dagliglivet til søte Elise har bloggen Livingdoll blitt en svært populær kilde til inspirasjon for mange norske jenter.

Marie Amanda

http://marieamanda.com

Juryens begrunnelse: http://marieamanda.com/

Søte Marie Amanda har en unik evne til å fengsle leserne sine med daglige oppdateringer fra sitt liv som it-girl i Oslo.

Polliani

http://polliani.blogspot.com

Juryens begrunnelse: Med et godt grep om motebildet levere Janka en blogg med mye variasjon. Bloggeren gir av seg selv til leserne både med inspirerende antrekk og med gode motetips.

Maren Bjørgum

http://lostmyhead.org

Juryens begrunnelse: En engasjerende blogg med et internasjonalt tilsnitt, om alt fra mote via film til politikk. Et spennende dypdykk inn i Marens hode, med personlige men samtidig stilrene bilder.

Vanillascented

vanillascented.com

Juryens begrunnelse: Inspirerende blogg med fokus på mote. Fin design og klare bilder, det er lett å se at bloggeren legger ned mye arbeid i innleggene.

Dead Fleurette

Blogger

Juryens begrunnelse: Dead Fleurette blogger fra et eget inspirerende univers som kretser rundt mote, men som allikevel aldri kommer i nærheten av tradisjonelle moteblogger. Alltid inspirerende. Alltid chic.

Thea Ukkestad

http://theaen.blogg.no

Juryens begrunnelse: Med nydelige bilder, god presentasjon og sterk stil er kjennetegnet for denne bloggen. Thea er en spennende nykommer som fascinerer oss med sitt unike Kate Bosworth-blikk og sin gode stil.

Simen Berg

http://simenbergspot.blogg.no

Juryens begrunnelse: Denne kategoriens eneste mann blander personlighet og stilbilder i en kul blogg som både inspirerer og engasjerer.

Cath In The City

CathInTheCity –

Juryens begrunnelse: Cath gir oss et unikt innblikk i en ung norsk jentes liv i New York. Hva er vel mer inspirerende enn det?

Publisert:

Finn mer innhold om: