Vårens kuleste sko

Endelig er tiden kommet for å investere i nye sko. Vi har gått gjennom hundrevis av herlige pumps, boots og småsko, og her er vår guide til de viktigste skotrendene og de kuleste skoene du finner denne våren.

Mari Glans
Publisert:

Pumps

Skyhøye hæler og statementsko er vårens store skotrender, jo høyere hælene er, jo bedre er det. Platåsålen gjelder fortsatt, i tillegg til de gladiatorinspirerte skoene vi har sett de siste sesongene. Frynser er an annen trend, og er kjempelekkert på sko og sandaler. Og den åpne tåen kommer vi ikke unna i år, så det gjelder å være nøye med pedikyren framover.

Boots

De ankelhøye bootsene er kjempekule i kombinasjon med søte og lyse vårkjoler. Nagler er en viktig detalj, og den åpne tåen gjelder også her. Velg mellom skyhøye hæler, kilehæl eller en helt flat variant om du ønsker mer komfortable sko.

MinMote.no - Norges største moteside

Lave sko

I vår gjelder alt fra fargerike tøysko til sandaler og ballerinasko, og variasjonene er mange. Velg mellom de mest fargeglade vårskoene eller en mer nøytral variant. Hudfargede sko er stort denne våren, og er veldig anvendelige siden de går til alt. Om du er glad i leopardmønster, men er redd for å overdrive, er leopardmønstrede ballerinas den perfekte løsningen. Vi får også et gjensyns med de klassiske seilerskoene.

MinMote.no - Norges største moteside
Publisert:

Finn mer innhold om: