Hair-extentions gjør comeback

Knappe to uker etter at Katie Holmes viste seg på den røde løperen med nytt, påsveiset hår, har Eva Longoria Parker også fått satt på lange, kunstige lokker. Det ser ut til at de omstridte hair-extentionsene er på vei tilbake.

Mari Glans
Publisert:

Fotballfruen Victoria Beckham ble hyllet av moteverdenen da hun for noen år siden valgte å fjerne de unaturlige hårforlengelsene sine, for å klippe en kort og chic bobfrisyre isteden. Fru Beckham hadde da i flere år tviholdt på det påsveisede håret, som etter hvert ble forbundet med WAGS (kjærestene til britiske fotballspillere) og glamourmodeller.

MinMote.no - Norges største moteside

Katie Holmes har i sladderpressen lenge blir beskyldt for å kopiere sin venninne Victoria Beckham, spesielt etter at hun også gikk til frisøren og fikk klippet håret kort. Denne frisyren har hun beholdt før inntil for to uker siden, da hun dukket opp på den røde løperen i Tokyo med ektemannen Tom Cruise, og så helt fantastisk ut med sine nye bølgede lokker.

Fredag fulgte «Frustrerte Fruer»-stjernen Eva Longoria Parker på trenden, med påsveiset hår som kan minne litt om de gamle lokkene til Victoria Beckham.

Nå er det bare å vente og se hvor lang tid det tar før «Posh» følger etter, og tar tilbake tronen som den ubestridte extention-dronningen.

MinMote.no - Norges største moteside
Publisert: