Elegant og sexy i norsk design

De kvinnelige skuespillerne skinte på den røde løperen under gårsdagens Amanda. Med unntak av få, hadde alle de flotte jentene valgt kjoler fra norske designere.

silje
Publisert:

Agnes Kittelsen fra «Max Manus» var utrolig flott og elegant i den stroppeløse kjolen. Skuespilleren hadde valgt en enkel kjole med en flott skjæring og trendy tilbehør i form av rå sko. Resten av tilbehøret gikk også i svart, fra den lille Marc by Marc Jacobs-vesken til skinnjakken. Det oppsatte håret og fraværet av smykker, gjorde Kittelsen til kveldens vinner på flere måter enn en.

En annen kjolevinner var Ingrid Bolsø Berdal, som bar en vakker kjole fra Tina H. Den stroppeløsekjolen i den nakne fargen kan være en utfordring, men dette klarte Berdal med glans. «Fritt Vilt 2»-skuespilleren valgte store statementøredobber og en gullclutch som eneste tilbehør. De store øredobbene, blomsten i håret og sminken hadde en anelse lilla i seg, som passet veldig godt til dette antrekket.

Norsk design er i vinden. Se kjendisenes kjolefavoritt her!

Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie var kveldens stiligste og mest omdiskuterte par. Aaberge kom i en kjole fra favorittdesigneren, Iselin Engan. Den korte kjolen hadde et vakkert blomstret toppstykke og Aaberge valgt enkelt tilbehør i svart, til denne sexy looken. Aaberge vet å fremheve en ting av gangen og i går var det beina som fikk stå i fokus. Kjolen hadde også en flott utringet rygg, som syntes når artisten snudde seg. Den kule fletten gjorde looken avslappet og kul.

Margreth Olin hadde på seg en trendy kjole fra TSH sommerkjolleksjon 2010. Kjolen ble vist på catwalken under Oslo Fashion Week for en uke siden, og Olin hadde valgt boots og store øredobber til kjolen på røde løper. Vi synes fint at hun kunne byttet ut bootsene med et par åpne hæler og latt øredobbene ligge hjemme. Denne kjolen er et smykke i seg selv og trenger minmalt med tilbehør.

TSH imponerte under Oslo Fashion Week.Les Siljes rapport her.

Ellen Dorrit Petersen var vakker på scenen. Petersen hadde også valgt en kjole fra drømmedesigneren Iselin Engan. Kjolen er fra en tidligere kolleksjon og har blant annet vært sett på Vendela Kirsebom. Kjolen fremhevet Petersens figur og det minimale tilbehøret med blomst i håret og øredobber, gjorde sitt for at dette ble et vakkert antrekk.

Nye norske designere er i vinden.Les mer her!

Åse Kleveland er alltid flott. Hun har en unik stil, som få kan matche. Under gårsdagens utdeling gikk hun for sterke farger og blomstermønster. Den todelte drakten fremhever Klevelands flotte midje, men vi synes kanskje mønsteret, fargene og stoffene ble litt vel mye.

Relvante artikler videre:

Få høstens beste skjønnhetstips.Se video med Silje og Mari!

Vil du vite mer om høstens trender?Her er 10 hotte trender for høsten

Lurer du på stjernenes skjønnhetstips? Her får du svar!

Publisert:

Finn mer innhold om: