Stjernene elsker puddertoner

Puddertoner er en av vårens hotteste trender. Se hvordan stjernene bruker trendfargen.

Mari Glans
Publisert:

Vårens pudderfarger kommer i nyanser fra beige til hudfarget og helt duse rosatoner. Fargen dominerte på catwalken for vår og sommer, og fortsetter å synes på de mange kjendisene som digger den lette vårfargen.

Sarah Jessica Parker er alltid med på trendene, og hadde på seg en pudderfarget kjole fra Stella McCartney på en fest for tv-kanalen Bravo denne måneden. Parker kominerte kjolen med en annen vårfavoritt, nemlig den hvite blazeren.

I klesskapet til Sarah Jessica Parker!Her er favorittkjolene

Kate Bosworth valgte en lys beige kjole fra Calvin Klein da hun var på en fest til ære for designeren. Bosworth droppet smykkene, og lot røde lepper og røde sko gjøre antrekket komplett.

Jennifer Aniston har overrasket med sine kjolevalg de siste ukene. Vanligvis se vi som regel Aniston i sorte kjoler, men nå har hun valgt mer fargerike antrekk. Et eksempel er denne pudderfargede kjolen med draperinger fra Donna Karan.

Whitney Port er glad i duse pastellfarger, og har skaffet seg et av vårens beste investeringer, en pudderfarget blazer.

Liker du stilen til Whitney?Slik kan du kopiere den

Favoritt på prisutdelingene

De pudderfargede kjolene var en gjenganger på de mange prisutdelingene tidligere i år. Stjerner som Demi Moore, Drew Barrymore, Nicole Kidman, Olivia Wilde og Victoria Beckham gikk for trendfargen på den røde løperen.

Spesielt de gulvlange kjolene var en favoritt på prisutdelingene, men nå som sommeren nærmer seg vil nok flere korte varianter dukke opp. Den lille beige kjolen spås nemlig å bli sommerens store motefavoritt.

Les mer om vårens trender!Dette gjelder i vår

Relevante artikler videre:

La neglene synes i vår!Her er de hotteste neglefargene

Stor moteguide!Her er trendene som gjelder til våren

Lilla er hot på øynene i vår!Slik får du looken

Den hotteste hårfargen!Platinablond vår

Publisert: