Best og verst kledde på Country Music Awards

I helgen gikk en av country-verdens største begivenheter av stabelen, Country Music Awards. Prisutdelingen fant sted i Las Vegas og mange Hollywoodstjerner hadde tatt turen for å skinne på den røde løperen. Ikke alle var like heldige.

silje
Publisert:

Best Kledd

Jennifer Lowe Hewitt var en av de best kledde stjernene på Country Music Awards. Den søte stjernen fra serien Ghost Whisperer hadde valgt en nydelig hvit kjole fra designeren Robert Rodgriguez. Hewitt valgte kun et stort armbånd til denne sommerlige halterkjolen, som virkelig stjal showet under gårsdagens prisutdeling.

Carrie Underwood var både prisvinner og en av kveldens best kledde. I en av sesongens vakreste trender, tok hun pusten fra mange i sin pudderfargede kjole. Den asymetriske kjolen, som også er en annen stor trend denne våren, passet country-stjernens stil og fasong. Den løst oppsatte sidehestalen var et godt valg til denne vakre kjolen.

Taylor Swift var en annen stjerne som klarte seg bra under gårsdagens prisutdeling. Og selv om stjernen selv innrømmet at hun aldri hadde brukt rødt på den røde løperen, klarte hun seg flott i den asymetriske kjolen fra Angel Sanchez, som fort kunne blitt altfor voksen. Men med lekre smykkene fra Neil Lane og de røde leppene, synes vi hun var en av kveldens mest elegante.

Nicole Kidman er alltid tidlig ute med siste nytt. I går hadde hun valgt en lang paljettkjole som nesten dekket hele kroppen hennes. Men da hun snudde seg rundt, avdekket hun sin vakre rygg. Kjolen, som satte fokus på rygg og ben, stod ut som en av kveldens mest omtalte kjoler.

MinMote.no - Norges største moteside

Verst kledd

Kaley Cuoco hadde kanskje misforstått at hun var invitert på den røde løperen, siden hun dukket opp i denne kjolen. Kjolen er en miks av mønster og passer bedre i en hagefest enn på en glamorøs fest. De grå Tribute YSL-skoene er kule, men passer absolutt ikke til denne kjolen. Dommen er: Behold skoene, men finn deg en ny kjole.

Miley Cyrus kunne vært svært så elegant i denne kjolen fra drømmedesigner Monique Lhuillier. Dessverre ser tenåringsstjernen fra Hannah Montana rett og slett mye eldre ut enn det hun er i denne kjolen. Fargen gjør heller ingenting for henne og remmene på skoene kutter bena. Vi vet du kan bedre enn dette, Cyrus.

Marisa Miller hadde var en av kveldens kvinner som hadde valgt å gå for havfruekjolen. Siden Miller er en supermodell, skulle man tro at alt kler den smukke. Denne blondekjolen gjør dessverre svært lite for den vakre modellen, det ser rett og slett ut som hun har på seg en underkjole på den røde løperen.

Kelly Pickler valgt også en havfrueformet kjole for anledningen. Sangerinnen drukner jo nesten i denne gullkreasjonen fra Zuhair Murad, som hadde passet bedre i et akvarium en på en slik fest. En annen ting å nevne er den svært så uflatterende utringningen på kjolen. Det er helt greit at man vil vise frem sine gode sider, men dette blir bare smakløst.

MinMote.no - Norges største moteside
Publisert: