12 flotte høstkjøp under 500 kr

Gode høstinvesteringer trenger ikke være dyre. Et nytt rødt belte, en kult skjer eller en stor strikket kardigan er fine høstkjøp som oppdaterer garderoben uten å ta knekken på lommeboken.

silje
Publisert:

Neglelakk

I påvente av filmen om den legendariske Coco Chanel, som har premiere 28. august, har interessen for den klassiske looken nådd nye høyder. En neglelakk er en enkel måte å få litt farge inn i garderoben og lillafargen Gondola, er en av Chanels nye farger i høst. Den er ikke like tidløs som den klassiske rødfargen, men har en litt mer vampete look.

Synes du det er vanskelig å legge neglelakk?Slik lakker du neglene.

Lilla

Lilla er en av sesongens hotteste farger og var å se på mang en catwalk denne høsten. Velg nyanser fra syrin til mørk lilla og bruk det gjerne i kombinasjon med gråtoner for en vakker høstlook. Synes du det er vanskelig å finne en lillafarge som passer deg, er et skjørt i denne fargen et bra alternativ. Da kan du for eksempel bruke en topp i grått eller svart, men fortsatt få en snev av fargen i antrekket.

Nagler

Naglene holder seg i motebildet og er spesielt å se på tilbehør som vesker og sko. En annen kul detalj er nagler og steiner på en topp, som lett gir et kult uttrykk under en blazer eller kardigan på en grå mandag.

Allerede i vår var det klart at høstens favoritt var en nagleveske. Se høstens it-veske her!

Sterke farger

Tilbehør i sterke farger er alltid en vinner. I høst skal det gjerne være ladylike eleganse, med tynne belter som markerer livet. Bytt ut det gamle belte med et nytt i en sterk rødfarge, det vil garantert gi antrekket en helt ny look enten du bruker beltet til en drakt eller en kjole.

Du kan like gjerne velge rødt på leppestift eller neglelakk. Røde lepper er også hot i høst!

Ankelboots

Er en god investering denne sesongen. Ankelboots kan brukes til det meste som skjørt, bukser og kjoler. Kjøper du en tidløs farge som brun eller sort, vil de passe til de meste i din garderobe.

Nye sko trenger ikke koste en formue.Vår guide gir deg en oversikt over de beste skobutikkene på nett.

Dyreprint

Dyreprint går gjerne ut og inn av motebildet. I høst ser vi det gjerne på tilbehør som skjerf, vesker, sko og belter. Både leopard og slangeskinn er sikre vinnere. En kult skjer eller et par ballerinas i dette trykket, vil gi liv til et svart antrekk.

Dyreprint er på moten.Vi viser deg hvordan du bruker trenden med stil

Store smykker

Trenden med de store smykkene holder seg i motebildet. Gull og sølv er favorittene og jo større, jo bedre. Sats på et stort kjede, et stort armbånd eller noen store ringer i høst. Husk at du ikke trenger å spare smykkene dine til fest, det er tross alt flest hverdager i året.

Jeans

En ny jeans er alltid et kjærkommet tilskudd i garderoben. Sats på litt mørkere modeller, gjerne i svart, grå eller mørkeblå, eller gå for en kul boyfriendmodell i en halvslitt vask.

Norske jeans er også i vinden. Kjendisenes favoritt er jeansene fra Mardou & Dean!

Solbriller

Vi gir da ikke helt slipp på sommeren enda. I høst kan du investere i et par lysere solbriller, som varer langt ut i sesongen. Et par store solbriller og et flott skjerf kan forandre et antrekk og gjøre det kult på 1-2-3.

Store strikk

En kardigan eller en genser i ullblanding vil holde deg varm utover høsten. I år skal det være stort, men husk da å holde de andre plaggene lette, så du ikke ender opp med å se ut som hulken. For eksempel kan du bruke kardiganen med det lilla skjørtet og den sorte toppen i artikkelen, over et par jeans, eller til en søt høstkjole med tights og boots.

Vesker

Hverdagsvesker i fargene sort, brunt og beige går aldri av moten. Men hvorfor ikke satse på en veske til fest i en brent eller sennepsgul farge. Eller hva med en neonrosa hverdagsveske, det vil garantert live opp hverdagen.

Neonrosa er en av høstens gladfarger. Se minMote redaksjonens augustfavoritter her!

Forhandlerinfo:

Topp fra Lindex ca 150 kr, skjerf fra ellos.no ca 130 kr, sølvring fra F21.com ca 30 kr, solbriller fra nelly.com ca 500 kr, boots fra laredoute.no ca 350 kr, veske fra Mango ca 400 kr, jeans fra asos.com ca 450 kr, kardigan fra H&M ca 400 kr, belte fra asos.com ca 150 kr, kjede fra forever21.com ca 50 kr, skjørt fra H&M ca 250 kr og neglelakk fra Chanel ca 230 kr.

Relevante artikler videre:

Det trenger ikke være dyrt å shoppe. Her får du 14 gode råd for smart og billig shopping

Kjendisene kler seg også i rimelige klær. Se deres favoritter her!

Visste du at stjernene ofte selger klær på ebay? Her kan du shoppe i kleskapet til Kim Kardashian

Vil du ha flere tips til hva som er hot i høst? Stjernene velger blått og metall på den røde løperen

Publisert: