minMotes julifavoritter

Startskuddet har gått for juli og minMoteredaksjonen har selvfølgelig masse på ønskelisten for den varme feriemåneden. Enten du skal på ferie eller jobbe kan du finne inspirasjon til resten av sommergarderoben blant våre favoritter.

MinMote.no - Norges største moteside

Sterke sommerfarger

- Juli betyr ferie, så da skal jeg slå til på et par ting jeg kan bruke på stranden. I det kule batikknettet får jeg plass til alt jeg trenger til en fin dag ved sjøen. Jeg må ha enda en maxikjole og denne er perfekt, for den kan gå rett fra stranden til fest. På dagen bruker jeg den med et par flate sandaler. På kvelden skifter jeg de ut med et par høye hæler og masse smykker, i de ultimate sommerfargene fersken og turkis. Da får jeg en fin 70-talls partylook som varer langt inn i de sene nattetimer.

- På sommeren trenger jeg en duft som er lett og kan brukes uten at man er redd for å få skjolder i huden. Jeg elsker lukten av kokos, så Bronze Goddess bodylotion fra Estee Lauder passer perfekt etter en lang dag ved stranden. Den gir akkurat den rette hinten av sommer.

- Jeg har allerede begynt å shoppe med tanke på høstgarderoben. Disse pumpsene fra Acne fikk jeg på salg og de er like perfekte på sommeren til shorts, som på høsten til jeans og blazer. Skal du shoppe dyre plagg på salg, lønner det seg å kjøpe noe som varer lengre enn til august.

MinMote.no - Norges største moteside

Klassikere som aldri blir feil

- Jeg skal investere i nye solbriller, og disse brillene fra Ray-Ban Clubmaster er perfekte. De er passe retro-kule og holder i mange sesonger framover.

- Solfaktor er viktig om sommeren, og denne kremen fra Clinique gir god beskyttelse og kan fint brukes under sminke. Liker ekstra godt at den er oljefri slik at huden min ikke blir like fet som med andre solkremer.

- Jeg har lett lenge etter den perfekte neglelakken for sommeren. Denne neglelakken fra O.P. I har en kjempefin sommernyanse som jeg vil bruke på både fingre og tær.

MinMote.no - Norges største moteside

Urbant og lilla

- Etter en uke med Michael Jackson spaning i LA, er jeg snart klar for litt ferie. Jeg trenger en sommerkjole til et par fester jeg er invitert på i sommer. En lys hverdagsveske står høyt på ønskelisten i sommer og denne er perfekt i farge og størrelse. Dessutten kan jeg bruke den til høsten også, så dette er et godt kjøp.

- En sporty klokke som tåler litt er helt nødvendig og i sommer satser jeg på denne fra Adidas. Den er både kul og funksjonell. Et par nye hæler gjør sommergarderoben komplett og disse i slangeskinn synes jeg er råtøffe. Jeg elsker jo smykker og disse i en lekker lillafarge passer fint det meste i min garderobe.

MinMote.no - Norges største moteside

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?