Mine salgsfavoritter

Salgene herjer og jeg får mange spørsmål om hvilke plagg som er sikre vårinvesteringer. Paljetter, pasteller og maritime striper er gode kjøp til vårens garderobe.

silje
Publisert:

Paljetter

Paljetter er fortsatt i vinden og var å se på mange av vår-og sommervisningene for 2010. Paljetter er en sikker trend, men til sommeren går trenden blant annet i vakre pudderfarger, istedenfor den tøffe 80-tallsstilen med svart og grønt. Kjøper du et paljettplagg på salg, bør det være i en lekker lys farge som rosa, beige, mint eller hvitt.

Store smykker

Store smykker er en annen trend fra i høst som fortsetter til våren. Sats på statementkjeder i swarovskikrystaller eller store steiner med lekre silkebånd i sarte sommerfarger.

Maritimt

Den maritime trenden viser seg nesten garantert hver sommer. I år skal det være maritime striper for alle pengene og denne trenden kan du begynne å bruke allerede nå. En maritim topp er perfekt under en blazer eller en ulljakke og jeans.

Pasteller

Pasteller i rosa, mintgrønn og gult preger årets vår-og sommermote. Pastellfargede topper, kardigans, gensere, skjørt eller kjoler er gode kjøp som kan friske opp en mørk vintergarderobe.

Pudder

Pudderfargene er en annen stor trend for våren. Beige, dus rosa, lysegrått og kaki er garanterte slagere til våren. Tilbehør som sko eller vesker i de lyse sommerfargene er gode investeringer. Trenchcoaten blir en hit til våren, så finner du en fin trenchcoat på salg er det en klassiker som fremdeles fungerer.

Semsket

Semskede skinnjakker, vesker og skjørt er en trend vi kommer til å se mye av. Finner du en semsket skinnjakke i beige, lysegrønt eller jordtoner på salg er dette garantert et godt kjøp.

Undertøy

Til våren skal undertøyet synes. Bh med blonder eller topper med blondekant er gode salgskjøp. Velg gjerne undertøy i duse farger. Undertøyet kan du bruke under en kardigan eller genser for den rette looken. Uansett om du ikke går for denne trenden, er lekkert undertøy gode salgskjøp.

Denim

Jeans er en sikker investering på salg. Shop dine favorittmerker til halv pris på januarsalget. Ikke tenk så mye på hva som er mote akkurat nå, men sats på den fasongen som kler din figur, enten det er skinny jeans, bootcut, rette ben eller en modell med litt sleng. Andre denimplagg som skjorter og jakker i ulike vasker er også gode vårkjøp.

Sterke farger

Sterk rosa, rødt og blått er farger du fint fortsatt kan ta med deg inn i vårgarderoben. Korte kjoler, skjørt, gensere og topper er smarte kjøp til vårgarderoben.

Sko og vesker

Ønsker du deg sko og vesker fra dyre designere, er dette tiden for å slå til. Merker i god kvalitet og klassisk design er gode investeringer. Støvletter i klassisk snitt eller ankelboots i grått, sand eller svart er alltid gode kjøp. Sats på en modell som kan brukes utover våren sammen med plagg i lyse vårfarger.

Husk å tenke igjennom hva du trenger og hva du har lyst på, så unngår du bomkjøp og slunken lommebok. Lykke til med shoppingen!

Mer om salg:

MinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største moteside
Publisert: