Derfor takket Cara Delevingne og Kendall Jenner nei til Victoria's Secret

CHANEL-JENTER: Cara Delevingne (22) og Kendall Jenner (19) var ikke å se under årets Victoria's Secret Fashion Show, til tross for at de er to av verdens mest ettertraktede modeller for øyeblikket. Foto: Getty Images

Mens resten av supermodellene reiste til London for å delta på Victoria's Secret Fashion Show, tok Cara Delevingne (22) og Kendall Jenner (19) turen til Østerrike med Chanels Karl Lagerfeld.

Katarina Petrovic
Publisert:

Det var flere som stusset over at navnene til to av verdens mest ettertraktede modeller ikke var å se på listen over hvem som skulle gå på den glitrende Victoria's Secret-catwalken.

Undertøysshowet, som for første gang ble avholdt i London tirsdag kveld, manglet både Cara Delevingne og Kendall Jenner, som forresten er lillesøsteren til Kim Kardashian. Begge to regnes å være moteverdenens yndlinger for øyeblikket. Delevingne som i fjor var å se på Victoria's Secret catwalken og Jenner som i forrige måned kunne sette Karl Lagerfeld kampanje på sin CV, skal ha hatt privilegiet til å takke nei til en av de mest prestisjefulle jobbene en modell kan få. Galskap sier du? Chanel sier vi!

Saken fortsetter under bildet.

Chanel Pre-Fall 15

HELHVITT: Cara Delevingne (22) avsluttet Chanel-visningen i et lekkert helhvitt antrekk. Foto: Getty Images

Chanel Pre-Fall 15

HELSORT: Kendall Kenner (19) strålte på catwalken i sitt siste, helsorte, antrekk under Chanel sin Pre-Fall 2015 visning. Foto: Getty Images

Team Karl

HÅND I HÅND: Venninnene Cara Delevingne (22) og Kendall Jenner (19) avslutter Chanel sin Pre-Fall 2015 visning hånd i hånd, iført luksus kjoler. Foto: Getty Images

Mens Victoria's Secret-engler som Adriana Lima og Alessandra Ambrosio tok englenes privatfly til London, dro Delevingne og Jenner til fjells med motelegenden Karl Lagerfeld, for å gå hans Chanel Métier d’Arts visning istedenfor.

Det franske motehusets visning var inspirert av den viktorianske stilen både interiør- og klesmessig. Cara, som nylig ble kåret til den beste kvinnlige britiske modellen, og Kendall så ut til å stortrives da de vandret hånd i hånd på catwalken, ikledd eksklusive Chanel-kjoler.

Les også:Derfor er Cara motebransjens heteste kvinne akkurat nå.

Det er ikke første gangen hverken Delevingne eller Jenner går får det luksuriøse motehuset. Mens Cara har vært å se på Lagerfelds catwalk en rekke ganger, er det først tidligere i år at Kendall debbuterte som couture-modell for Chanel.

Publisert: