Nå skal joggeskoen rekke til kneet - hot eller not?

KNEHØYT: Flere av modellene på Chanels høstvisning i Paris hadde på seg knehøye joggesko. Foto: Getty Images

Chanel fortsetter den store joggesko-trenden - denne gangen med en knehøy variant.

Oda Marie Midbøe
Publisert:

Tirsdag formiddag gikk Chanels høstvisning av stabelen i Grand Palais i Paris. Flere prominente gjester hadde tatt turen, blant annet Rihanna og Keira Knightley som begge var kledd opp i Chanel fra topp til tå.

De erhverdige lokalene som hver sesong huser Chanels motevisninger, var for anledningen omgjort til et shopping-senter. Etter at modellene hadde spankulert nedover catwalken, gikk de så på «shoppingtur» i den gigantiske Chanel-butikken.

Fortsetter joggeskotrenden

Under couture-moteuken i januar, sendte Karl Lagerfeld modellene nedover catwalken iført kjoler, skjørt og pastellfargede joggesko. De lave skoene ble raskt en hit, og en rekke bloggere og motepersonligheter har kastet seg over den behagelige trenden. Heldigvis trenger du ikke blakke deg helt for å få stilen - se de budsjettvennlige variantene minMote har plukket ut.

Det ser imidlertid ikke ut til at Karl Lagerfeld er ferdig med å kombinere joggesko med kjoler og skjørt. Til høsten vil han nemlig at kvinnen skal fortsette å gå i sporty sko - bare i en knehøy variant.

Hva synes du om den knehøye joggeskotrenden? Avgi din stemme lenger nede i saken!

Sporty

Joggeskoene kom både i ulike materialer og farger - noen i det som ligner Chanels karakteristiske tweed-stoff, men også med metalliske detaljer og farger. Selv om det var de knehøye joggeskoene som vakte mest oppsikt, dukket det også opp lignende sko som couture-visningen bød på tidligere i år.

KJOLE OG JOGGESKO: Chanel kombinerte duse antrekk med pastellfargede joggesko under sin couture-visning tidligere i år. Foto: Getty Images

Selve antrekkene bød på farger som rosa, grønt, burgunder, grått og sort. Både høyhalsede magetopper og sporty bukser, flere med hullete detaljer, ble kombinert med store kåper. Også de klassiske Chanel-draktene var å se på catwalken, samt vide bukser og metalliske plagg.

- For en kvinne på farten

Signy Fardal, sjefredaktør i motemagasinet ELLE, var selv til stede på visningen. Hun mener Karl Lagerfeld kommuniserte med den travle kvinnen som har mange ærender i løpet av en dag.

– Det virker som om Karl Lagerfeld designer klær for den moderne kvinne, noe også Coco Chanel gjorde. Hun vil ha behagelige sko, har dårlig tid, og vil gjerne ha behagelige klær, noe man ofte ser fra Chanel. Dette var åpenbart for en kvinne på farten, og det er veldig bra, sier Fardal til minMote.

Se bilder fra Chanels høstvisning nedover:

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Publisert:

Finn mer innhold om: