Én shorts på budsjett - tre antrekk til hverdag og fest

MIX OG MATCH: En festlig shorts kan brukes av både karrierekvinner og danseløver - finn ditt favorittantrekk i saken under. Foto: Produsentene

En mønstret shorts kan være basen i mange forskjellige vårantrekk, enten du skal pynte deg eller gå på jobb. Og det beste er at den ikke trenger å koste så mye!

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Designeren Isabel Marant er hottere enn aldri før, etter at hun laget en av vårens mest fantastiske kolleksjoner. Noen av plaggene ser ut til at de er hentet rett fra et skattekammer, med paisley-mønster, sirlige broderier og glitrende steiner i forskjellige farger.

Heldigvis finnes det også rimeligere varianter av plaggene, som kan bruker på mange måter. minMote har funnet en budsjett-shorts fra Zara, som du enkelt kan style både opp og ned etter anledningen.

LES OGSÅ:Ett skjørt – tre antrekk til helgen

Jobb

KARRIEREKVINNE: Jakke fra Mango, 599 kr. Skjorte fra Mango, 349 kr. Veske fra H&M, 299 kr. Øredobber fra Bik Bok, 69 kr. Shorts fra Zara, 699 kr. Ballerinasko fra Chloé hos MatchesFashion.com, 2080 kr. Foto: Produsentene

Har du en jobb som ikke har en spesiell kleskode, er det ingenting i veien for å bruke shorts - denne kan også gjøres hakket mer tekkelig med en sort strømpebukse. Gjør antrekket mer formelt med en lekker skjorte, en Chanel-inspirert jakke og komfortable ballerinasko fra Chloé. Glem ikke en stor veske som får plass til både pc og dokumenter!

Fest

DANSEKLAR: Topp fra H&M, 299 kr. Sandaler fra Zara, 559 kr. Veske fra Asos.com, 353 kr. Shorts fra Zara, 699 kr. Blazer fra Zara, 799 kr. Foto: Produsentene

En kort shorts er sexy i seg selv, særlig sammen med bare bein og et par høye hæler. Derfor kan du med fordel kombinere den med en enkel blazer, som du selvsagt kaster før du inntar dansegulvet i en løstsittende topp med tynne stropper. Shortsen er nesten et smykke i seg selv, så du trenger ikke lesse på med tilbehør.

Shopping og kafé

CITY CHIC: T-skjorte fra Isabel Marant Étoile hos MatchesFashion.com, 560 kr. Sandaler fra Zara, 559 kr. Veske fra Mango, 219 kr. Shorts fra Zara, 699 kr. Solbriller fra Mango, 139 kr. Kardigan fra Bik Bok, 249 kr. Foto: Produsentene

Skal du på shoppingtur med en venninne, nytter det ikke med høye hæler som blir vonde etter én time. Heldigvis finnes det et hav av lekre sandaler å velge i! En liten veske som ikke er for tung er et must på handletur, det samme er solbriller til utekaffen. Denne t-skjorten er i deilig lin, og blir det kaldt kan kan du bare slenge en tykk kardigan over.

Publisert: