Dette er vårens mest trendy tilbehør

Sesongens kuleste hodeplagg er capsen, som kommer i alt fra rocka til søte varianter. La deg inspirere av tre motebloggere som har lagt sin elsk på det trendy hodeplagget.

Capsen dukket forsiktig opp i motebildet i fjor og fortsetter å gjøre inntog denne våren. Den passer perfekt inn i 90-tallsmoten som regjerer på trendfronten.

Motehuset DKNY brukte capser i baseball-fasong som prikken over i-en på de sporty antrekkene som ble vist på catwalken. Alexander Wang sendte modellene ned catwalken med caps i skinnende lakk som matchet detaljene på klærne. Rag & Bone hadde derimot sommerlige varianter av strå i vårkolleksjonen.

Butikkene er som vanlig tidlig ute med å følge opp trendene fra catwalken og har allerede fått inn forskjellige varianter av capsen - velg mellom alt fra røffe nagler til blomstermønster. Capsen har gått fra å være harry til trendy, og kan integreres inn i hvilken som helst stil, enten den er feminin, søt, edgy eller rocka.

LES OGSÅ:Nå skal du pynte håret med smykker

Sara Strand

Sara Strand er kjent for sin enkle og androgyne stil preget av skandinavisk mote. Bloggeren har en garderobe full av hodeplagg og bruker både luer og caps for å sette et eget preg på de stilrene antrekkene sine.

Under Stockholm Fashion Week kombinerte hun matchende caps og strikkegenser i olivengrønt med et feminint skinnskjørt og pumps.

Columbine Smille

Den svenske bloggeren Columbine Smille er moteredaktør i bladet StyleBy og er alltid oppdatert på de siste trendene. Hun kjører en kreativ og inspirasjonsrik stil, og bruker capsen til et klassisk, men kult vinterantrekk. Mens plaggene er minimalistiske, overlater hun detaljene til tilbehøret.

Her kombinerer motebloggeren de vide buksene med en caps med lakkskjerm, fuskepelskåpe og spisse skoletter.

Janka Polliani

Motebloggeren Janka Polliani har en rocka og tøff stil og liker ofte å blande flere elementer sammen. Da hun gjestet Oslo Fashion Week i februar hadde hun på seg rocka skinnbukser, trendy herrebomberjakke, sporty t-skjorte og militærmønstret caps lånt fra kjæresten. Polliani toppet antrekket med høye skoletter og røff skinnveske.

LES OGSÅ:Disse vårplaggene er verdt å investere i

Hvordan var din opplevelse i dag?