Én kjole - tre forskjellige romjulsantrekk

TRE ANTREKK: Én kjole kan styles på forskjellige måter fra dag til kveld. Foto: Produsentene
Natalie Ngo
Publisert:

En pen kjole kan fungere like fint til julefrokost med familien som til fest med venner. minMote viser hvordan du kan style plagget til forskjellige anledninger i romjulen.

Romjulen byr på mange selskaper og andre koselige aktiviteter, enten du tilbringer den med familie eller venner. Det siste du trenger å stresse med er hva du skal ha på deg i en tid som er ment for avslapning og hygge.

En fin kjole kan brukes flere ganger i løpet av romjulen, og ved å style den på forskjellige måter får den et nytt uttrykk. En kjole som hverken er for minimalistisk eller overpyntet kan nemlig tones opp og ned med alt fra røffe til pene elementer og tilbehør.

minMote har tatt utgangspunkt i en langermet svart kjole med delikate detaljer fra Zara og stylet den til tre forskjellige romjulsaktiviteter, slik at du kan la deg inspirere.

Middagsselskap

TIL MIDDAG: Hårbøyle fra Accessorize, 100 kr. Neglelakk i fargen Billionaire fra Deborah Lippmann, 169 kr. Kjole fra Zara, 999 kr. Sko fra Mango, 499 kr. Armbånd fra Camilla Pihl hos David Andersen, 1240 kr. Veske fra Mango, 449 kr. Foto: Produsentene

Med en lekker kjole har du allerede et godt utgangspunkt til middagsselskapet med familien. En ikke altfor tettsittende kjole er dessuten et behagelig valg med tanke på all den gode maten som blir servert i løpet av julen.

Pynt opp kjolen litt ekstra med et par snehvite, spisse pumps og delikat gulltilbehør som en lekker hårbøyle.

Julefrokost

PÅ DAGEN: Kardigan fra Cubus, 499 kr. Sko fra Bianco, 1199 kr. Kjole fra Zara, 999 kr. Veske fra Mango, 399 kr. Belte fra H&M, 99 kr. Strikket strømpebukse fra H&M, 99 kr. Foto: Produsentene

Er du invitert til frokost eller lunsj hos familie i romjulen vil du gjerne se litt pyntet ut, uten å se ut som du skal på fest. En pen kjole får et mindre pyntet preg med et par tykke strømpebukser, en deilig kardigan og et par røffe boots.

Et smalt belte kan strammes rundt livet på kjolen eller utenpå kardigan for en mer avslappet look.

Romjulsfest

PÅ FEST: Clutch fra By Malene Birger, 1999 kr. Øredobber fra Cecilie Melli, 249 kr. Leppestift fra MAC hos Kicks, 185 kr. Kjole fra Zara, 999 kr. Støvletter fra Zara, 1645 kr. Foto: Produsentene

Skal du ut å møte gode og gamle venner til fest i løpet av romjulen kan du fortsatt beholde den samme kjolen. Ved å bytte ut tilbehør og sko får du en rask oppgradering av kjolen. På kveldstid er det lov å kjøre på med ekstra sminke og glitrende smykker, gjerne noen som tar igjen pynten på kjolen.

Årets mest sexy og trendy støvletter er lårhøye og perfekte i desemberkulden. Med en kort kjole som overdel dekker støvlettene helt opp til lårene slik at du slipper å fryse på bena.

Publisert: