Sensuell høstmote fra Pucci og Dundas

Puccis designer Peter Dundas viste i går kveld høstens trender i Milano. Transparente stoffer, høye splitter og reptilskinn var bare noe av det vi fikk se.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Det var en sensuell høstkolleksjon der Dundas ga de florlette, bevegelige og feminine plaggene mye fokus. På catwalken fikk vi se en dramatisk åpning av svarte kreasjoner hvor Dundas blant annet viste reptilmønster, krystalldetaljer og transparente paneler.

– Høstkolleksjonen er veldig sexy! Det er høye splitter, dype utringninger, utskjæringer og gjennomsiktige partier, sier Sonia Huanca Vold, minMotes moteansvarlig.

Senere i showet fikk vi se en lysere pallett av duse farger som pudderrosa og lyseblått. Vi fikk også se en variant av Puccis ikoniske mønster.

LES OGSÅ: Oscar gjennom tidene: Se de pinlige stylingtabbene

– Jeg elsker å lage klær som beveger seg og det er det denne sesongen handler om, sier designeren til Vogue.

Dundas' glamorøse kolleksjon hadde alt en rød løper kan ønske seg, men også maskuline kåper og jakker. Han presenterte blant annet en hvit dressjakke med svarte jakkeslag i kombinasjon med en enkel, svart aftenkjole. Han kombinerte også herrejakken med ankelkorte bukser.

– Det er ingenting som er mere forførende enn en kvinne som slenger sin manns jakke over kjolen, sa Dundas til The Associated Press før showet.

MinMotes moteansvarlig lot seg imponere av Dundas høsttrender.

– Peter Dundas er helt fantastisk! Han har levert kolleksjon på kolleksjon for Pucci og den ene overgår den andre, fortsetter Sonia Huanca Vold, og legger til:

– Han er en av verdens fremste designere, og han er norsk, så jeg forstår godt at Mette-Marit velger å bruke Dundas' kreasjoner.

LES OGSÅ: Se de sexy Brit Awards-kjolene

LES OGSÅ: Vårens skotrend: Komfortabel og fargerik

Publisert: