Moteeksperter: - Kronprinsesse Victoria er et forbilde for andre gravide

Svenske kronprinsesse Victorias graviditet har vært et trendy løft. Det mener svenske og norske moteeksperter.

Kirsti Hovland
Publisert:

Den svenske tronarvingen har fremstått som en trendsetter etter at hun ble gravid. Hun har en helt ny look, mener moteekspertene.

Se også:Kronprinsessene elsker lilla

Dristigere

Det har gått snaut to måneder siden Victoria og Daniel gikk ut med nyheten om at de venter barn. Men kronprinsessen har allerede fått stor oppmerksomhet for sin nye fremtoning. Aftonbladets moteekspert Nina Johansson berømmer kronprinsessen for å ha blitt mer dristig:

- Victoria har fått en litt mer kvinnelig look, der hun ikke er redd for å vise sine former. Hun har gått fra en mer damete stil till en mer dristig og fargeglad stil, sier hun.

Se også:Sjekk Mette-Marits comeback-stil

Moteredaktør Hege Aurelie Badendyck i norske Costume ser også forvandlingen til den svenske kronprinsessen tydelig:

- Det å blomstre som gravid handler vel mest om at man trives med seg selv og situasjonen. For kronprinsessens del ser dette ut til å ha utgangspunkt i at hun kler seg mer feminint og fargerikt, og tidvis litt mindre formelt. Det å sette fokus på midjen er et kvinnelig og elegant grep som hun har tatt i bruk ved flere anledninger i det siste.

- Tullete

Aftonbladets moteekspert mener Victoria har blitt mer trendy etter at hun ble gravid.

- Det er absolutt et løft. Men ellers bør man kanskje råde henne til ikke å gjemme magen, men heller vise den frem og briljere med den, sier Nina Johansson.

Costumes moteredaktør er ikke enig:

- Diskusjonen om hun bør vise frem magen sin mer synes jeg er litt tullete. Det kan bli litt krampaktig at man på død og liv skal fokusere på den voksende magen. Det er derimot flott å se at folk ikke mister lysten til å pynte seg under svangerskapet.

Et forbilde

Nina Johansson tror at kronprinsessen blir et moteforbilde for andre som venter barn.

- Kronprinsessen er jo ikke så trendsettende i sin stil, men jeg tror at hun blir en bra inspirasjonskilde for andre kvinner.

- Victoria er et viktig forbilde som viser at man kan kle seg elegant og stilig «til tross for» at man er gravid, sier hun.

Se også:Victoria Beckham gravid med stil

Se også:Tips for å kle deg flott som gravid

Se også:Moteriktige kjendismammaer

Publisert: