Lenge leve buksedressen

silje
Publisert:

Antrekk: Jumpsuit fra Cubus, jakke fra Voice of Europe, sko fra Old Navy og vintagesolbriller.

Alle snakker om jumpsuiten. Skaffer du deg en utgave denne sesongen?

Et av spørsmålene som går igjen i mange intervjusituasjoner og i mail fra dere leserne, er hvilket plagg man skal investere i denne sesongen. Jeg har hatt et innlegg om jumpsuiten tidligere, men kjører derfor på igjen. Måtte jeg bare velge et nytt plagg (umulig), så hadde det blitt en jumpsuit. En jumpsuit er allsidig og du kan bruke den både til fest og hverdags.

Styling

Det gjelder selvfølgelig å velge den buksedressen som passer for deg. Vær sikker på at du tar en størrelse som tillater at du kan sette deg ned. Mange synes buksedressen er vanskelig å style, personlig synes jeg den har utallige muligheter. Denne i jeans kan du både bruke til sommerens fester og til hverdags. Til hverdags styler jeg den med kilehælsko og en skinnjakke, men du kan også bruke en blazer over. Til fest vil jeg velge et par rosa statement sko, en kul clutch og massevis av armbånd eller et stort kjede. Tenk Madonnas tidlige 80-tallsstil eller Sammy Jo i Dynastiet for en kul festlook.

Kjedebutikkene har mange forskjellige modeller, så jeg anbefaler dere å prøve et par forskjellige for å se hvilken modell som passer din fasong best. En modell med belte i livet blir mer definert enn en uten. Personlig synes jeg høye hæler er et must til denne looken, men det går også fint ann å bruke ballerinasko og gladiatorsandaler.

MinMote.no - Norges største moteside

Love my new jumpsuit from the Norwegian brand Cubus, its perfect for summer. The denim quality makes it perfect for everyday, but it can also be used for parties with some killer heels and a clutch.

Publisert: