minMotes augustfavoritter

Selv om det fortsatt er varmt i været, er det ikke for tidlig å planlegge høstgarderoben. Kamelfarger, røde toner og saueskinnsjakker er på ønskelisten til minMote-redaksjonen foran høstsesongen.

silje
Publisert:

Fortsatt mye fint i sommergarderoben? Slik får du sommerfavorittene til å vare litt lenger!

Silje Pedersen

- August markerer starten for en ny sesong og jeg skaffer meg gjerne noen nye høstfavoritter. Selv om det er en stund til den kan brukes, er jakten på den perfekte saueskinnsjakken i gang. Foreløpig har jeg funnet min favoritt hos Acne, synd at den bare koster en hel formue. Jeg må muligens lete litt til før jeg bestemmer meg.

- I morgen starter moteuken i København og jeg har med meg en shoppingliste i bagasjen. I København benytter jeg alltid anledningen til å stikke innom butikker vi ikke har her hjemme. Det blir garantert et besøk hos Aldo, COS, Urban Outfitters og TopShop. Både støvletter, røde skinnbukser og ny veske står på ønskelisten.

Lyst på flere shopping og høsttips? Les Mote-Siljes blogg her!

- Kamel er en av høstens hotteste farger og skal få god plass i min høstgarderobe. Dette søte skjørtet skal jeg bruke med en t-skjorte, skinnjakke og de tøffe skoene med åpen tå. Skoene kan brukes til bare ben og med tights når det blir kjøligere i luften.

- Rødt og beige er en kombinasjon jeg har store planer om å bruke i høst. Til jeg får kloa i de røde skinnbuksene jeg ønsker meg, så satser jeg på rød neglelakk til et beige antrekk.

På jakt etter en ny skinnjakke? Silje shoppet seg akkurat denne jakken.

Mari Ruus

- Denne skjorten er perfekt på sensommeren. Liker de bare skuldrene og det fine stoffet.

- Jeg fant aldri sandalene fra Jeffrey Campbell som jeg ønsket meg i sommer, så det er perfekt at de kommer som ankelboots også. Disse blir en vinner i høst.

- Nå har jeg hørt så mye bra om produktene fra Jurlique, at det er på tide å prøve. Denne rike kremen er fin å bruke når det begynner å bli kjøligere ute.

- Denne herreduften blir det nye tilskuddet i duftgarderoben min i høst. Har vært småbesatt av den siden første gang jeg prøvde den for flere år siden.

Vil du ha flere skjønnhetstips? Det får du i Mari sin blogg!

Cathrine Elnan

- Jeg elsker denne klassiske brune skinnfargen, og siden høsten innebærer at jeg må tilbake til skolebenken, så er denne ryggsekkvesken perfekt. Den er både stilig og praktisk, med plass til både bøker, matpakke og annet krimskrams.

- Disse bootsaktige skoene med spenne falt jeg pladask for. Jeg er litt usikker på om jeg kommer til å bruke dem sammen med skinnvesken som har omtrent samme nyanse, men skoene passer i alle fall veldig godt sammen med et par skinny jeans og en denimjakke. Med et lag impregnering så holder de forhåpentligvis til snøen kommer også.

- Rødt er en av fargene som kommer til høsten og vinteren, og dette er en rød skjorte man kan bruke til både hverdags og litt finere anledninger.

- Skinnshorts har vært en snakkis lenge, og jeg har vært utålmodig etter å se flere eksemplarer i butikkene. Med en litt tykk strømpebukse under kan shortsen brukes både i august og i høstmånedene utover.

På tide med en ny shorts? Her er flere fine modeller!

Relevante saker videre:

I høst er det 50-tallsstilen som gjelder. Slik kler du dine kvinnelige former!

- Jeg designer for jenter med bein i nesa! Se kolleksjonen her!

Publisert: