Bli sommervakker i turkis og korall

De ultimate sommerfargene er turkis og korall. Fargene som får deg og brunfargen til å skinne om kapp i natten, er absolutt verdt å prøve denne sommeren.

silje
Publisert:
MinMote.no - Norges største moteside

Turkis

Den eksotiske fargen forbindes ofte, og ikke uten grunn med havet, ferie og sommer. Fargen som er en nyanse av blå, passer både til blondiner, brunetter og rødtopper. En gyllen sommerfarge gir fargen en ekstra glød hvis du bruker en kjole eller topp i den turkise fargen. Synes du det er mye, er det ingenting som er så vakkert som turkise smykker til en hvit eller sort kjole.

Skal du til sydlige strøk i sommer, lønner det seg å se etter lokale kunstnere der du ferierer. Ofte får du kjøpt unike smykker som du ikke får tak i her hjemme, til en svært så rimelig penge.

MinMote.no - Norges største moteside

Korall

Den andre ultimate sommerfargen kan være en anelse vanskeligere for alle hudtoner. Se etter kalde eller varme nyanser av koral, litt avhengig av hvordan hudfargen din fortoner seg. Her er det bare å prøve seg frem, for å finne den nyansen som passer deg best. Når det er sagt, vil en kjole i korall gjøre deg til ballets dronning på sommerfesten.

En annen enkel løsning er å gå for et par lekre sandaler eller smykker i fargen som får brunfargen til å skinne litt ekstra i sommernatten. Bruker du lakk på neglene, er dette en av sommerens hotteste farger til pedikyren eller manicuren. Chanels Orange Fizz eller Conga-line Coral fra OPI er perfekte neglelakkfarger i sommer.

MinMote.no - Norges største moteside
Publisert: