10 flotte høstkåper

Sats på en vinterkåpe i ullblanding som kan få deg elegant gjennom de kalde høstmånedene. Velg blant 80-tallets fargefest eller gå for klassiske varianter som svart og grått.

silje
Publisert:

Klassikerne

Grått, mørkeblått, svart og beige er alle klassikere som du fint kan investere i. Er du på jakt etter en kåpe som kan vare i mange år, ser du etter en kåpe i disse fargene med enkelt snitt. Både kåper med belte i livet og kåper i A-form (med snitt under bysten) er flotte varianter.

Det finnes plagg som aldri går av moten. Invester i de klassiske plaggene i høst!

80-tallet

Det fargerike 80-tallet står sterkt i motebildet den høsten. Sterk rosa og lilla er flotte farger som setter farge på tilværelsen i høst. Har du allerede en klassisk kåpe, kan det være fint med en forandring og en kåpe er en perfekt måte på å få litt ekstra farge inn i garderoben.

Lyst til å vite mer om høstens trender? Her er Siljes favoritter!

Ladylike og volum

1940-tallet gjør seg også merkbart denne høsten. Røde kåper, belter i livet og elegante linjer er stikkord for denne looken. Voluminøse kåper er også i vinden, enten om det er hele kåpen eller på detaljer som ermer.

Lyst til å prøve deg på en av sesongens tøffeste trender? Sjekk saken her!

Minimalistisk

Er du ikke glad i detaljer og vil ha det så enkelt så mulig, kan du velge en minimalistisk stil, enkelt snitt eller gå for en herreinspirert kåpe.

Mønster

Tweed, leopard og ruter er hot. Hundetannsmønster i svart og hvitt er lekkert og elegant. La deg inspirere av engelsk landlig stil for denne looken.

Tips:

Satser du på fjorårets kåpe, kan du oppgradere denne med et tynt skinnbelte i livet som du enten strammer eller knyter. Kjøper du deg en fuskepelskrage som du fester rundt halsen, får du nesten en ny kåpe på 1-2-3. Brosjer er også en fin måte å tilføre en gammel kåpe eller jakke en ny vri. Kjøp et par stykker, som du fester i en klynge på brystet. Garantert flott og oppsiktsvekkende.

Relevante saker videre:

Flere tips om ting du kan gjøre selv? Sjekk ut Siljes egenkomponerte partytopp!

Lyst på et par nye vinterstøvletter? Her noen av sesongens beste sko

Rachel Bilson har kul stil. La deg inspirere i høstserien til minMote

Produktinfo:

Hvit kåpe fra H&M ca 800 kr, svart med knyting ca 2000 kr fra Oasis, grå med nagler fra H&M ca 800 kr, rosa fra topshop.com ca 700 kr, gråmelert fra fashionmixology ca 4400 kr, svart dobbeltspent fra Cubus ca 600 kr, rød fra nelly.com ca 1800 kr, svart fra Acne ca 3500 kr, leopardkåpe fra topshop.com ca 700 kr, lilla fra forever21.com ca 300 kr.

Publisert: