Slik bruker du kjoler med bar rygg

Åpen rygg er en av sommerens heteste trender. Kjendisene har kastet seg på den sexy bølgen og legger fokuset på ryggen i sommer.

silje
Publisert:

Med en åpen rygg setter du fokuset på en av kroppens vakre, men ofte undervurderte deler. En trent og flott rygg kan være supersexy i den rette kjolen. Velg ryggutringning med omhu, for du har ikke lyst til at den skal gå for langt ned.

Sommerens flotteste kjoler

Gi dem ryggen

Kjendisene digger kjolene, som bringer et frisk pust i alle de søte sommertrendene. "Gossip Girl" jenta Blake Lively, valgte en sexy hvit og sort kjole fra Roberto Cavalli da hun skulle på åpningen av New York City Swarovski Crystallized Concept Store. Den kroppsnære kjolen passer Livelys figur og med denne skjørtelengden perfeksjonerer hun stilen.

Skuespilleren Christina Ricci var en annen kjendis som hadde valgt å sette fokuset på ryggen sist uke. Ricci gikk for en kjole som så meget klassisk og enkel ut på den røde løperen. Da hun snudde ryggen til, avdekket hun derimot en sexy åpen skjæring i ryggen.

MinMote.no - Norges største moteside

Fergie dukket opp på Paris Menswear Fashion Week på torsdag i et spennende antrekk fra Louis Vuitton. Stjernen valgte en dyp mørkeblå farge med markerte skuldre. Da sangerinnen snudde ryggen til fotografene, viste hun en spennende ryggutringning. Selv om det totale antrekket var meget spesielt, kan man si at hun tok pusten fra de fleste i denne kreasjonen.

Tips: Pass på å velge en kjole som har en moderat utringning i ryggen. La fokuset være på ryggen og unngå altfor korte kjoler. Bruk en silikonbh uten stropper under kjolen hvis du trenger støtte. En selvbruningskrem gir den rette gløden, om du ikke har fått sommerfargen på plass. Tilsett et par lekre sko og du er klar for sommerens store fester.

Følg minMote på Twitter!
Publisert:

Finn mer innhold om: