Solbrilletrender

silje
Publisert:

På torsdag var jeg på presselunch og sjekket ut vårens solbrilletrender. Det er mye å glede seg til på solbrillefronten. Selv foretrekker jeg det klassisk og enkelt, stort og rundt eller tøft og firkantet. Brillene på det første bildet kommer i Limited Edition og det kommer kun to av disse i Norge, seks i hele verden.

Selvfølgelig måtte jeg bare prøve de på. Modellen er fra Ray-Ban og har hvitt gull på stengene (derav prisen). Flere store motehus velger å komme med en Limited Edition siden mange kunder ønsker seg noe helt unikt. Jeg synes de tøffe, men helt uaktuelt for min lommebok. Stylist Lene Kirkhus falt helt for denne enkle modellen, som jeg mener å huske er fra Polo.

Vårens tendenser er preget av inspirasjon fra 70, 80 og 90-tallet. Stengene er smalere og det er ikke like mye fokus på utsmykking og logo som tidligere. Flere velger å ha liten eller gjemt logo inne i stengene, mens andre fortsatt er ganske fremtredende.

Sterke farger i blått, rødt og gult er en annen vår-og sommertrend.

Maritime detaljer kommer både på tilbehør og plagg.

Brunt og svart er en slager som alltid kommer igjen og som kler de aller fleste.

Men det kommer selvfølgelig alltid noen over the top- solbriller med masse glam og smykker, for de som digger dette. Denne våren er det blant annet Dolce & Gabbana som slår til med de glamorøse solbrillene. Synes selv akkurat dette blir litt vel mye, så det blir nok et par runde i en enkel design eller et par røde vintagesolbriller på meg til sommeren. Et nytt par blir det nok uansett, kjenner jeg meg selv rett. Nå skal jeg ut i snøværet, før det blir full rulle med MGP i kveld. Håper dere følger med!

Publisert: