Eks-undertøysmodell strålte på catwalken: - Moteukens mest sexy!

STJAL SHOWET: Ikke bare så hun ut som en million på catwalken – også etter Stella McCartney-showet var alles øyne på Miranda Kerr. Foto: Getty Images/All Over press

Hun er mest kjent som undertøyskledd Victoria’s Secret-engel, men Miranda Kerr (30) er like god til å vise designerklær for verdens fremste moteskapere. Denne uken tok hun pusten fra alle som modell på Stella McCartneys sexy kjoleshow.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

De fleste ser for seg en lettkledd modell i en fargesprakende bikini når de tenker på Miranda Kerr – det tidligere Victoria’s Secret-stjerneskuddet som bar merkets million-BH i 2011. Som en av få undertøysengler har imidlertid Kerr i tillegg klart å skaffe seg en karriere som catwalk-modell for det mange anser som mer prestisjetunge motehus.

Mandag denne uken dukket hun for eksempel opp som en av modellene til Stella McCartney under moteuken i Paris. Sammen med blant annet Cara Delevingne spankulerte Kerr nedover catwalken i alt fra blondekjoler til mer maskuline antrekk fra McCartney, og sørget dermed for å bli showets store blikkfang.

ELEGANT: Miranda Kerr soltes seg i glansen på catwalken. Foto: Getty Images/All Over Press

På første rad satt stjerner som Salma Hayek og Paul McCartney, men ingen klarte å stjele glansen fra Miranda Kerr, som viste at hun har langt mer å by på enn en veldreid undertøysmodell-kropp.

Oppstyret rundt Kerr ble heller ikke mindre da hun etter showet poserte for fotografene i en superutringet kjole – de fleste ventet nok på en puppeglipp som dog aldri kom.

Moteuken i Paris går mot slutten, og har hittil bydd på både skjørtebukser hos Balenciaga og en oppsiktsvekkende Kim Kardashian-kløft. Likevel er ikke minMote-leder Sonia Huanca Vold i tvil om hvem som er moteukens heteste så langt.

- Miranda Kerr er uten tvil moteukens mest sexy! Ikke bare ser hun helt fantastisk ut i Stella McCartneys nye vår- og sommerkolleksjon, antrekket hun bar til og fra visningen er definitivt en «show stopper». I går stod Kim Kardashians for Paris-moteukens drøyeste utringning, men allerede i dag må hun se seg slått av en usedvanlig vågal Kerr, mener Vold.

UNDERTØYSENGEL: Slik er vi mer vant til å se Miranda Kerr - i sexy undertøy sammen med de andre Victoria's Secret-modellene. Foto: Getty Images/All Over Press

På tross av det evige Victoria’s Secret-stempelet, har australske Kerr en imponerende CV som modell. Ikke bare har hun gått på catwalken for Balenciaga, Chanel, og Lanvin – hun var også den første gravide Vogue-modellen da hun poserte for det prestisjetunge magasinet da hun var seks måneder på vei med sønnen Flynn (2). For et knapt år siden kapret hun også Kate Moss' jobb som kampanjemodell for Mango.

Denne gangen fikk hun vise frem noen av den kommende vårens mest feminine kjoler. For selv om Stella McCartney fortsatt har både sporty og maskuline elementer i sin kolleksjon, har hun også laget en rekke fantastiske blondekjoler.

Se flere antrekk fra visningen her:

Stella McCartney vår/sommer 2014. Foto: Getty Images/All Over Press
Stella McCartney vår/sommer 2014. Foto: Getty Images/All Over Press
Stella McCartney vår/sommer 2014. Foto: Getty Images/All Over Press
Stella McCartney vår/sommer 2014. Foto: Getty Images/All Over Press
Publisert: