Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Salg: Dette bør du se etter på januarsalget

Nå kan du sikre deg vårens hotteste trendplagg, gjøre et skikkelig designerkupp og få klassiske plagg til en billig penge. MinMote viser deg hva du bør se etter på nyttårssalget.

Toppbilde salg

ULL ER GULL: Benytt sjansen til å skaffe deg fine og deilige plagg til basisgarderoben på salg. Foto: Produsenten

Toppbilde salg

TRENDY: Culottebuksene blir stort i motebildet den kommende sesongen, og er du heldig finner du et par på januarsalget. Foto: Produsenten

Butikkene bugner av salgsvarer, og det kan være en utfordring å vite hvilke kupp som skjuler seg i bunken foran deg – spesielt når prisene på plaggene du har siklet på en hel sesong plutselig ikke koster like mye.

Den store bytteguiden - slik bytter du julegavene

Det er i starten av salget at utvalget er størst og de beste kuppene gjøres, men det betyr ikke at vi skal ta helt av. Når butikkene frister med gode prosenter er det spesielt viktig å ikke la impulsene ta over.
Se MinMote-redaksjonens beste salgstips nederst i artikkelen.

Selv om det er lenge til vår og sommer, er det ingenting i veien for å allerede nå gjøre et par kupp til vår- og sommergarderoben. Moteredaktør Mette Mortensen i motemagasinet Costume mener det er gode muligheter for å sikre seg noe som kommer til å være veldig trendy til våren.

– Alt som er 70-tallsrelatert er utrolig relevant for våren. Kulotter, slengbukser, silkebluser og A-formede skjørt vil du komme langt med neste sesong, tipser Mortensen.

Produktene i artikkelen er ikke på salg, men er ment som en inspirasjon til hva du bør se etter på januarsalget.

Dette bør du se etter på salg

Washed Silk Shirt fra Fillipa K. Foto: Produsenten

Dette bør du se etter på salg

KORT VID BUKSE fra Zara. Foto: Produsenten

Dette bør du se etter på salg

ØREDOBBER MED GLANS OG LENKE fra Zara. Foto: Produsenten

Dette bør du se etter på salg

Raw-edge melange skirt fra Cos. Foto: Produsenten

Tidløse klassikere

Moteredaktøren anbefaler også å se etter tidløse klassikere som aldri går av moten og lekre designervesker, men anbefaler å droppe de mest «hypede» veskene.

- Tenk på den parisiske kvinnen og hva hun ville gått for. Løse kasjmirgensere i nøytrale farger, sneakers, ikoniske designervesker, høye pumps og dressbukser som sitter som et skudd. Fine og behagelige jeans, skinnplagg og blyantskjørt er også sikre vinnere å kjøpe til reduserte priser.

Dette bør du se etter på salg2

Dressbukse VID BUKSE fra H&M. Foto: Produsenten

Dette bør du se etter på salg2

Adidas Originals Gazelle OG Trainers hos Asos.com. Foto: Produsenten

Dette bør du se etter på salg2

Skinnskjørt fra H&M. Foto: Produsenten

Dette bør du se etter på salg2

Ullgenser fra Acne Studios hos Mytheresa.com. Foto: Produsenten

Dette bør du se etter på salg2

Victoria Beckham Denim Flare high-rise jeans hos Net-a-porter.com.

Stylist Nathalie Helgerud i motemagasinet Stylemag synes jakker, skjorter og bukser ofte er prikken over i-en i et antrekk, og anbefaler, i likhet med Mortensen, å hente inspirasjon hos de franske kvinnene.

- Culottebuksene er enda hottere til sommeren. Kanskje har de noen på salg fra forrige sesong som du kan bruke til våren. Vide dressbukser er også like hot til neste år, og fjorårets modell passer like så bra som årets modell, sier Helgerud til MinMote.

Stylisten råder også folk til å se etter lekre ullgensere, tynne gensere og delikate t-skjorter i klassiske farger som sort, hvitt, grått og mørkeblått.

- På den måten kan du bygge opp en basisgarderobe med gensere og t-skjorter i en finere kvalitet, som ikke bare holder lenger, men som sitter finere på og til en billig penge, tipser Helgerud.

Dette bør du se etter på salg3

Skinnjakke fra BLK DNM på Nelly.com. Foto: Produsenten

ANNONSELENKE
Dette bør du se etter på salg3

Jeans fra H&M. Foto: Produsenten

Dette bør du se etter på salg3

Veske fra Givenchy på Mytheresa.com. Foto: Produsenten

Dette bør du se etter på salg3

Sko fra Jimmy Choo på Net-a-porter.com. Foto: Produsenten

MinMote-redaksjones beste salgstips:

1. Se hva du trenger . Noe av det viktigste du gjør, gjør du før salget begynner. Kartlegg status på garderoben din og finn ut av hva du virkelig trenger og hva du ikke trenger.

2. Planlegg godt. Finn ut hvilke plagg du ønsker deg, og hvilke merker som kan ha fine varianter og riktig snitt. God planlegging vil gjøre det lettere for deg å finne frem i mengden.

3. Lag lister. Når du har funnet ut av hva du trenger og hva du ønsker deg, lag lister og kryss av underveis. En god gammeldags «check»-liste vil gjøre det lettere for deg å unngå mange unødvendige impulskjøp.

4. Husk å sjekke nettbutikkene. Det er ikke bare butikkene som kan friste med gode tilbud. Nettbutikkene byr på minst like mye salg, i tillegg til at de ofte er tidligere ute med å sette ned varene sine.

5. Ikke kjøp bare for å kjøpe . ... er den gylne regel for alle salg-shoppere! Det henger mange fristelser på salgsstativene, men det betyr ikke at alt burde bli med hjem – selv om den sorte kjolen er veldig fin og du sikkert får bruk for den eller annen gang og de røde helene, som er alt for små, passer perfekt til kveldens antrekk. La alt som ikke står på listen ligge, uansett hvor fint det skulle være (og ja, vi vet hvor vanskelig det er)!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?