Her er Olivia Palermos beste stylingtips

 Olivia Palermo (25) er ansett som en av verdens best kledde kvinner og en trendsetter til stor inspirasjon for jenter verden over. Her er  «The City»-stjernens beste stiltips.

Sositetsjenta ble for alvor kjent gjennom realityserien «The City», og har siden frontet både kampanjer som modell for kleskjeden Mango og lanserte en smykkekolleksjon i 2010. I løpet av høsten kommer fashionistaen med sin egen moteblog, skriver Womens Wear Daily.

I fjor ble New York-jenta kåret av US Weekly til en av «New Yorks Most Stylish New Yorkers.» It-jenta er en selvskreven gjest på første rad under moteukene i New York, Paris og London, og har figurert både i moteserier og på forsiden av kjente motemagasiner.

Elsker farger i et antrekk

Palermo er kjent for å blande plagg på en spennende og anderledes måte, og viker ikke unna uvanlige kombinasjoner. Hun bruker gjerne kjoler fra Zara eller Topshop sammen med mer klassiske investeringer som en veske fra Chanel eller Hermès på armen. Palermos stil er trendy, men også både klassisk og sofistikert. Realitystjernen sverger ofte til farger, miniskjørt eller et par rå sko.

- Jeg elsker både lange og korte skjørt, sier Palermo til US Magazine. Jeg ser alltid etter farger når jeg planlegger antrekkene mine og fullfører stilen med kult tilbehør.

Stjernen

- Invester i klassikere

«The City»-stjernen brukerplagg fra klassiske amerikanske designere som Diane von Furstenberg , men elsker også de elegante kjolene til Valentino. Et av hennes beste stiltips for å få en spennende garderobe, er som følger.

- Bruk penger på nøkkelplagg som du kan ha i evigheter. Jeg investerer gjerne i klassikere som en Cartier-klokke og en vintage Valentino-kjole.

Realitystjernen elsker vintage, og bruker ofte sine rimelige statementsmykker for å sprite opp en enkel kjole eller en elegant bluse. Det er akkurat disse kontrastene, som gjør henne til en av verdens mest velkledde kvinner.

Liker Victoria Beckham og Audrey Hepburn

Selv henter 25-åringen sin inspirasjon både fra nye og gamle Hollywood-trendsettere. Muligens er det 89 år gamle moteikonet Iris Apfel som inspirerer Palermo til å mikse og mismatche mønster som blonder og slangeskinn, eller blomstermønster, leopardpumps og striper.

- Iris Apfels stil er elektrisk og unik, mens Audrey Hepburn er selve inkarnasjonen av eleganse, klasse og glamour. Jeg elsker måten Hepburn-kvinnene-både Katherine og Audrey- kledde seg. Men jeg beundrer også moderne kvinner som Victoria Beckham og Gwyneth Paltrow, sier stjernen til US Magazine.

Victoria Beckham inspirerer!Se kjendisens gravidstil

Relevante saker videre:

Her er høstens viktigste fargetrender! Les mer her

8 hotte høstkjøp i august. Få gode tips av Mote-Silje

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?