Hvem kledde D&G-kjolen best?

Den «lille hvite» er denne sesongens «lille sorte». Hvem kledde denne kjolen best? Stem nederst i saken.

Sara Johannessen
Publisert:

Både fashionistaer, modeller og skuespillere verden over har fått med seg at i sommer er det blonder og helhvitt som gjelder. Skinnende detaljer og midjebelte som blant annet disse tre jentene har på seg, er både trendy og klassisk.

60-tall med moderne vri

Kort, kort, kort. Den lille minikjolen med glitterdetaljer fra Dolce & Gabbana er det flere som har falt for. I sommer har blant annet den hvite it-kjolen i blonder blitt pekt ut, og den er ikke helt overraskende fra Dolce & Gabbana. Denne versjonen er litt mindre glitrende og iøynefallende, samt med trekort arm.

Minikjoler som slutter godt oppe på låret er noe som kjennetegner kjolene fra dette tiåret. Bare skuldre og og avrundet hals, er med på å fremheve de feminine kurvene.

Sats på hudfargede sko i sommer. Slik forlenger du beina!

En kjole, tre stiler

Den blonde skuespilleren Diane Kruger valgte beige platåpumps til den hvite kjolen, noe som fremhever både det skinnende antrekket og forlenger beina. Med en klassisk knute i nakken og glitrende øredobber var hun både trendy og vakker.

Undertøysmodellen Alessandra Ambrosio stilte i den samme kjolen på et Victoria`s Secret arrangement med skinnende utslått hår og beige platåsandaler. Modellen rocket opp antrekket med røde lepper og statementringer.

Disney-stjernen Selena Gomez hadde kjolen som ett av sine sceneantrekk på Annual MuchMusic Video Awards i Torronto i helgen, og hadde valgt å ha håret i en løs knute i nakken - for å fremheve den skinnende utringningen og kjolen.

Relaterte saker videre:

Noen plagg går aldri av moten. Her er klassikerne du aldri går lei

Til New York i sommer?Få Mote-Siljes beste shoppingtips!

Slik blir du sommefin på budsjett. Sjekk ut tipsene her.

Publisert:

Finn mer innhold om: