MinInspirasjon: Paolla Miranda da Silva

Paolla

Til vanlig jakter Paolla (26) skatter til sin egen lille vintage-butikk. Nå fyller hun dagene med turer i skogen og gode bøker.

Åsa H. Aaberge
Publisert:
Paolla

Paolla Miranda da Silva

Gå til butikk
Paolla

Paolla Miranda da Silva

Gå til butikk

I spalten MinInspirasjon har vi tatt en prat med et knippe moteprofiler om hva de gjør for å ha det bra i hverdagen som for de fleste er litt annerledes nå. Hvor henter de inspirasjon? Og hva er det første de skal gjøre, og ha på seg når myndigheten slipper opp på restriksjonene? Vi har snakket med TINE ANDREA LAUVLI og Janka Polliani. Nå er det Paolla Miranda da Silva sin tur.

Paolla Miranda da Silva (26) jakter på vintage skatter som hun selger på Instagram, jobber med sosiale medier og som tolk i portugisisk.

– Hei, Paolla! Hva fyller du dagene med for tiden?

Jeg fyller dagene med trening når jeg har lyst til å trene, og jeg har startet på et nettkurs i engelsk ettersom jeg har lyst til å bli bedre i engelsk. Jeg har lest og lyttet til bøker, gått mye turer i skogen og plantet litt ute på balkongen min.

– Hva er det første du skal gjøre når myndighetene slipper opp på restriksjonene, og livet blir som før?

– Jeg har hatt det relativt bra denne tiden, men jeg gleder meg selvsagt til ting faller tilbake til normalen igjen. Det jeg gleder meg mest til er å dra på treningsstudio og ta meg en skikkelig økt med vekter. Klemme vennene mine er nummer to på listen, og definitivt friheten til å begynne å reise igjen.

– Har du et minne som du vil gjenskape når den tid kommer?

– Pynte meg for en date med kjæresten.

– Hvilket antrekk gleder du deg til å gå med?

– Jeg gleder meg til å gå i sommerkjole, bikini og sandaler. Det gjør meg lykkelig.

– Har du serie- eller boktips du vil dele?

– «Hjernesterk» ble jeg nylig ferdig med å lese, personlig mener jeg det er en bok alle burde lese. Utrolig lærerik når det kommer til å holde seg aktiv, være konsentrert og leve lenger. «Hvordan vinner venner» er en gammel klassiker jeg liker å kalle for bibelen min. Den handler om relasjoner mellom mennesker. Utrolig interessant og en bok du kan lese flere ganger. Filmene «Eat Pray Love» og «Under the Tuscan Sun» har gitt meg gode vibber.

Publisert:
Åsa H. Aaberge
Journalist @asa.aaberge