Dress deg opp i farger denne våren

Vekk oppmerksomhet i en iøynefallende dress! minMote har funnet frem seks alternativer som finnes i butikk nå.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Christian Dior, Stella McCartney, Mulberry, Victoria Beckham - listen over designere som viste dresser på catwalken er lang. De mest moderne variantene denne sesongen er de knallfargede. Se etter blått, rødt, gult, grønt og oransje - og pass på at du velger en enkel variant uten for mange detaljer.

Den minimalistiske, men iøynefallende dressen kan brukes til både flate og høyhælede sko. Trives du best med beina godt plantet på jorden, kan du kombinere dressen med et par trendy loafers. Ønsker du å se mer pyntet ut vil et par enkle, spisse pumps sette prikken over i-en på antrekket.

Synes du det blir for kjedelig med en ensfarget dress, kan du la ett av plaggene være i et matchende mønster. Når det kommer til blazeren kan du velge mellom både korte og lange varianter. Det samme gjelder for buksene. E n kort dressbukse som blottlegger anklene er svært flatterende og ikke minst vårlig. Slengbuksen er også tilbake i motebildet, så se gjerne etter en dressbukse med vide bein.

Føler du deg for formell i dress, kan du få et mer avslappet uttrykk ved å velge en blazer med trekvart ermer, eller bare dra opp ermene på blazeren. Du kan også gjøre som blogger, fotograf og modell Candice Lake som kombinerer den knallfargede dressen med magetopptrenden.

De fargesterke dressene passer like godt til alle aldre - se bare hvor flotte Lauren Hutton (69) og Anna Dello Russo (51) er i sine.

Publisert: