Årets motefavoritter

Året som har gått bød på mange forskjellige trender, kule moteblogger, nye og gamle stilikoner. Stem på dine motefavoritter fra 2009.

Mari Glans
Publisert:

Årets kuleste trend

Det er mange kule trender å velge mellom fra 2009, men noen har satt mer preg på motebildet enn andre. Skulderputene som mange aldri trodde at ville komme tilbake, har vært noe av det kuleste man kan ha på seg dette året, mens paljettene har vært en gjenganger på alle plagg fra bukser til blazere. Sko har vært i fokus, og årets statementsko har vært alt fra skyhøye platåsåler til lårhøye støvletter. Hva er årets kuleste trend?

Årets fashionista

Rihanna overrasket oss med en supertrendy og edgy stil i året som har gått. Alexa Chung treffer alltid med sine antrekk med en personlig vri, og mange har vært hekta på serien The City og hva Whintey Port har på seg. Chloe Sevigny har lenge vært kjent for sine quirky antrekk, og Diane Krüger har truffet blink hver eneste gang på den røde løperen i 2009. Hvem er årets fashionista?

Årets makeup

Makeup-trendene har variert veldig, men 80-tallet har satt sitt preg på årets skjønnhetsbilde. Øyenbrynene skal være naturlige og tykke i ekte 80-talls ånd, i tillegg krøp øyenskyggen opp til øyenbrynene på flere visninger. For høsten var de de røde leppene som dominerte, mens sotede øyne aldri forsvinner fra motebildet. Hvilken makeup-trend likte du best i 2009?

Norges best kledde

Det er fem forskjellige stiler som er representert blant Norges best kledde kvinner i 2009. Hanneli Mustaparta har blitt lagt merke til internasjonalt for sin særegne og trendy stil, Lene Nystrøm Rasted har vist en mer rocka og eksklusiv look og Celina Midelfart er en selvfølge når man snakker om mote og stil i Norge. Mariann Thomassen er den vågale og lekne, mens Charlotte Thorstvedt tidligere har vunnet flere kåringer for sin trendy og rocka måte å kle seg på. Hvem er Norges best kledde kvinne i 2009? Stem på din favoritt!

Årets beste moteblogg

Det dukker opp flere og flere gode moteblogger om dagen, og i 2009 var det enormt mange gode blogger å hente inspirasjon fra. Hvilken blogg har du vært mest hekta på i 2009?

Årets modell

Enkelte modeller får man aldri nok av, og i 2009 var det flere ansikter som gikk igjen på de kuleste visningene. Lara Stone har vært en stor favoritt blant både moteredaktører og designere. Modellene fronter motemagasiner og kampanjer, og transformeres fra visning til visning. Blogger som Altamira og Jak & Jil viser hvordan modeller kler seg når de ikke er på jobb, og er selvfølgelig også en kjempeinspirasjon for moteintresserte. Hvem er din favorittmodell fra 2009?

Årets norske moteblogg

Også i Norge har det kommet flere kule moteblogger det er verdt å følge med på. 2009 er året moteblogging virkelig har tatt av i Norge, og de beste har massevis av inpirasjon, fine bilder og motetips. Hvem syns du har den beste motebloggen i Norge i 2009?

Årets beste på rød løper

Det skorter aldri på glamorøse prisutdelinger, filmpremierer og andre tilstelninger hvor den røde løperen rulles fram. Stjernene velger og vraker blant kjoler fra de største motehusene, likvel er det noen som alltid treffer blink, mens andre ikke er like heldige. Hvem syns du gjorde de beste kjolevalgene på rød løper i 2009?

Publisert: