Ukens best kledde

Hvitt, pudderfarger, metallisk og paljetter var forrige ukes store slager blant stjernene. Minikjolene gikk igjen hos mange, men flere valgte også skjørtelengde til rett nedenfor knærne. Se hvem som var best kledd i uken som gikk.

Mari Glans
Publisert:

Et av stedene man fant de mest velkledde stjernene i forrige uke var på designer Philip Lims butikk i Los Angeles, hvor Vogue feiret butikkens ett-årsdag.

Rachel Bilson var en av de modigste i klesvalget, og strålte i en metallisk blazer og opprullet shorts signert Philip Lim (selvfølgelig). Andre stjerner som kledde seg til ære for designeren var artisten Eve, som kom i en fantastisk paljett-minikjole. Skuespiller og modell Molly Sims hadde kledd seg i sesongens mest trendy farge, pudderrosa, kombinert med ankelboots fra Christian Louboutin.

Her er sommerens heteste farge!Kle deg nakent i sommer

Velkledd ESPY Awards

Forrige ukes store rød løper-happening i Los Angeles var ESPY Awards, som hyller stjernene i sportsverdenen. Dette er en perfekt anledning for kjendisene til å kle seg i finstasen.

Supermodell Miranda Kerr stjal rampelyset i en lang, hvit kjole fra Calvin Klein og sesongens trendy røde lepper. Hennes modellkollega i Victoria's Secret, Marisa Miller, gikk også for hvitt denne kvelden. Miller valgte en stroppeløs minikjole og belte fra Dolce & Gabbana.

En annen som strålte på den røde løperen denne kvelden, var Demi Moore. Skuespilleren kom i en rød kjole fra Zac Posen med sorte pumps fra Bally.

Ønsker du skinnende hår som Demi Moore?Slik får du glansfullt hår

Gravid og strålende

Supermodell Adriana Lima viste at man fortsatt kan komme på best kledd-listene seg selv om man er gravid. Modellen viste stolt fram den voksende magen i en grå kjole fra J. Mendel.

Skuespiller Jamie Pressly deltok på EPSY Awards og stilte i en sort plajett-minikjole fra Joey Tierney. Kombinasjonen med den klassiske frisyren og diskret smykker gjorde at hun fortsatt så velkledd ut og pyntet ut.

Shenae Grimes fra nye «Beverly Hills 90210» kom i en nydelig chiffonkjole fra 3.1 Philip Lim på hans ettårs-feiring. Hun kombinerte kjolen med matchende pumps med åpen tå, og en avslappet oppsatt frisyre.

Få stilen til stjernene!Kle deg som Kate Bosworth

Relevante artikler videre:

Få mer inspirasjon fra rød løper!Stjernene pyntet seg for Chloé

Lyst på rød løper-hår?Tre snarveier til sommerlige krøller

Kle deg som stjernene!Slik blir du kul i blazer

Alt du trenger for å bli trendy nå:Mote- og skjønnhetsguide sommeren 2009

Publisert:

Finn mer innhold om: