Kort, lilla og greske gudinner

Korte kjoler, lilla nyanser og greske gudinner regjerte på rød løper under gårsdagens Emmy Awards i Los Angeles.

silje
Publisert:

I en sjø av svart og blått på de røde løperen, var det forfriskende med lekre lillatoner. «Mad Men»-stjernen Christina Hendricks strålte i en lavendelfarget kreasjon med fjærdetaljer fra Zac Posen, mens «Bones»-stjernen Emily Deschanel gikk for en mørkere variant med rysjer og asymmetrisk snitt. Emmy-vinner Kyra Sedgwick, skilte seg også ut i en vakker burgunderfarget prinsessekjole fra Monique Lhuillier.

Lilla er hot i høst. Her er flere fine høstfarger!

Kort og svart

Det var ingen tvil om at supermodell og programleder for «Project Runway», Heidi Klum, hadde kveldens korteste kjole. Den svarte kjolen fra Marchesa, skilte seg ut i mengden med lange og elegante kjoler på rød løper og ga modellen mye oppmerksomhet. På tross av at supermodellen har noen av de flotteste beina i Hollywood, spørs det om en lang kjole hadde vært et mer naturlig valg til en såpass høytidelig anledning som Emmy-utdelingen.

«True Blood»-stjernen Anna Paquin stilte i en nydelig kjole med gulldetaljer fra Alexander McQueen, mens Eva Longoria kjørte et sikkert løp med en svart kjole med slep, fra en av hennes favorittdesignerne Robert Rodriguez. De rosa øredobbene sørger i allefall for en liten brytning mot alt det svarte, men det er ikke til å komme fra at vi har sett denne stilen mange ganger før. Julia Dreyfuss var elegant i en 90-talls inspirert kjole med transparent parti fra Narciso Rodriguez, men var ikke like heldig med den litt uelegante midskillen. Oppsatt hår hadde gjort seg bedre til denne looken.

Slik kledde de seg i fjor! Se hva stjernene hadde på seg under Emmy-utdelingen for et år siden.

Greske gudinner

Flere av kveldens damer strålte som greske gudinner på rød løper. Kim Kardashian var nydelig i en hvit kjole fra Marchesa Resort med gulldetaljer og oppsatt hår, og minnet om en moderne Kleopatra. Skuespillerinnene Rose Byrne og Amber Riley var også flotte i den greske gudinnelooken. Begge med oppsatt hår og minimalt med tilbehør, som egner seg flott til denne stilen.

Paljetter

Selv om paljettene har holdt lenge, blir vi nok ikke kvitt de helt ennå. Skuespillerinnen Jennifer Carpenter kjørte to trender i en, med en kjole i asymmetrisk snitt med mørke paljetter. Claire Danes var et syn i en paljettkjole fra Armani Privè. Med en nydelig glød og utslått hår, var hun en av kveldens best kledde. «Vampire Diaries»-stjernen Nina Dobrev, skinte i en lekker kjole i asymmetrisk snitt fra Zuhair Murad med små paljettdetaljer. Oppsatt hår og store øredobber gjør stilen til den unge skuespillerinnen klassisk og elegant.

80-talls ball

Det var flere av de flotte skuespillerne på røde løper som hadde gått i en real 80-tallsfelle. Store blå metalliske ballkjoler som passet bedre på et skoleball enn på den røde løperen, regjerte under gårsdagens Emmy-utdeling. Både January Jones i Atelier Versace og Mary Ann Hart, er gode eksempel på at kjoler med mye volum ikke alltid er like kledelig. Kona til Tom Hanks, Rita Wilson, er et annet eksempel på at det ikke alltid lønner seg å velge samme designer fra topp til tå. Wilson ser mer ut som en lysekrone enn en trendsetter, i kjole og sko fra Prada.

Relevante saker videre:

Stjernene er hekta på mystisk smykketrender. Les mer her!

Hot med bar mage. Stjernene digger denne 80-talls trenden!

Publisert: