Dype blåfarger og metalliske stoffer er hot i høst

Spennende metalliske stoffer og dype blåfarger, var to av trendene som gikk igjen på den røde løperen i forrige uke. La deg inspirere av stjernenes valg, både blått og metalliske stoffer er hot i høst.

silje
Publisert:

Sienna Miller tør alltid å pushe grensene på den røde løperen. I den siste uken har hun vist seg både i romantiske kjoler, vært laidback og kul, samt i skinnende metallisk fra topp til tå på premieren til filmen «G.I Joe: Rise of the Cobra.» Miller tok en sjanse med det helmetalliske antrekket fra Gucci, men er det noen som kommer unna med en slik look, er det henne. Det kan bli litt vel mye skimmer, så vi anbefaler enten jakke eller bukse om du lar deg inspirere av denne looken. Legg merke til bootsene med åpen tå, de kommer fortsatt til å være på moten i høst.

På jakt etter nye sko til høsten? Her finner du de beste skobutikkene på nett.

Gwyneth Paltrow skinte i en fantastisk minikjole fra Preen på en veldedighetsgalla i New York. Den blonde skjønnheten valgte ankelboots fra Giuseppe Zanotti som eneste tilbehør til den skinnende kjolen. Kjolen med den kule utskjæringen er perfekt for sene sommerkvelder og er en look du lett kan gjenskape selv, med en minikjole og et par kule boots.

Den lille sorte kjolen går aldri av moten. Få tips til hvilken type kjole som passer din alder og kroppsfasong

Claire Danes var en drøm i blått på premieren til «Taking Woodstock.» Den søte skuespilleren skinte i den royale fargen på omslagskjolen fra Sonia Rykiel. Enkelt tilbehør i sølv og sort, gjør denne looken til en klassiker.

Rødt var også en vinner på den røde løperen.

Diane Kruger er alltid vakker på den røde løperen. Til premieren på Quentin Tarantinos nye film «Inglourious Bastard», valgte hun er rød asymmetrisk minikjole. Den tidligere modellen satte fokus på de flotte beina sine, i den korte kjolen og det minimale tilbehøret.

Den asymmetriske kjolen er fortsatt enn hit i høst. Se Siljes favoritt her!

Penelope Cruz valgte også rødt denne helgen. Cruz kom på London-premieren til filmen «Broken Embraces» i en rød herreinspirert dress fra Bottega Veneta. De kule skoene og oppbretten på buksen gjør looken moderne, men vi lurer på om hun ikke heller hadde valgt en flott kjole til premieren om ikke bagasjen hennes hadde blitt borte på veien. Ifølge People, var dressen det hun hadde i reisevesken og sikkert dermed ikke førstevalget.

Stjernene digger den kule herremoten. Nå er det herre-sko som gjelder blant jentene i Hollywood!

Scarlett Johansson nøyde seg med røde detaljer til sitt antrekk fra den italienske duoen Dolce & Gabbana, på et event i London. Johansson var på Selfridges for å promotere duoens nye makeup, som hun selv er modell for. Den røde leppestiften passer godt til denne 40-talls inspirerte looken, som Johansson kler så godt.

Relevante artikler videre:

Lurer du på hvordan du legger leppestift? Få Mari sine beste tips til å legge leppestift her!

Har du lyst til å skifte ut fargen på leppestiften? Røde lepper er også trendy i høst.

Nyskjerrig på flere kjendistrender? Stjernen går for sterk rosa i sommer.

Stjernene shopper også hos billigkjedene. Sjekk ut deres favoritter!

Publisert: