Kronprinsessen gjør som fashionistaene

Kronprinsessen var godt skodd da hun tok imot statsbesøket fra Luxembourg mandag. På beina hadde hun spisse pumps med nagledetaljer som forlengst er en favoritt blant stjernene.

silje
Publisert:

Ikledd en dyp blå frakk med herresnitt, matchende veske og hårpynt, var det de rocka pumpsene fra Valentino med spiss tå som satte prikken over i`en på kronprinsessens antrekk mandag ettermiddag.

Skoene fra Valentino har en prislapp på litt over 4500 kroner hos Mytheresa.com, og er signert kronprinsessens favorittdesigner.

Valentino er godt representert i Mette-Marits garderobe i form av kjoler, sko og vesker, noe hun benytter enhver anledning til å vise frem.

Dette til forskjell fra flere andre unge europeiske kongelige, som for eksempel hertuginnen av Camberidge Catherine, som nå aktivt benytter seg av rimelige klesmerker for å sende tydelige verdisignaler i Storbritannia.

Og hun er ikke alene, også kronrpinsesse Victoria i Svergie har gjentatte ganger vist seg i plagg fra folkelige H&M.

Men tilbake til vår egen kronprinsesse...

De spisse pumpsene til Mette-Marit har vært populære blant internasjonale fashionistaer og moteredaktører siden de debuterte på catwalken ifjor.

Stjerner som Alexa Chung, Anna Dello Russo og Caroline Sieber har forlengst lagt sin elsk på nagleskoene og gitt de status som it-sko.

Valentino-pumpsene med nagler finnes i høye, halvhøye og flate modeller. Spesielt den halvhøye modellen, også kjent som «kitten heels», er svært populære blant it-jentene.

«Kitten heels» er forøvrig sko med tynne hæler på rundt fem centimeter.

Høyreiste førstedame Michelle Obama er blant tilhengerne og sees ofte i spisse pumps med lav hæl.

Se de kongelige antekkene under mandagens gallamiddag på Slottet.

Selv om originalen har en stiv prislapp, finnes det utallige rimeligere varianter av de naglebekledde skoene hos kjedebutikkene.

Businesskvinnen og sko-og veskdesigner Ivanka Trump har også et par lignende varianter i sin skokolleksjon for vår-og sommer 2011. Men selvfølgelig for en langt rimeligere penge.

Slik stjeler du stilen til Mette-Marit. Få tipsene ser!

Relaterte saker videre:

- Så vakker har vi aldri sett Mette-Marit. Se bildene her!

Kongelige jenter i billigklær. Se bildene og bli inspirert.

Derfor er Kate Middleton et moteikon.Se bildene her.

Publisert:

Finn mer innhold om: