MinMotes marsfavoritter

Sterke farger, lettere plagg og skjønnhetsprodukter som gjør huden klar for våren står på ønskelisten til minMote-redaksjonen denne måneden.

silje
Publisert:

Leder for minMote, Silje Pedersen

- Det er sikkert ikke bare jeg som er lei av vinteren, nå må våren snart komme. Til den tid, så satser jeg på å friske opp garderoben med litt sterke farger som rødt, oransje og rosa. Husk at det bare er noen enkle grep som skal til for at garderoben føles som ny.

- Drømmekjøpet akkurat nå er denne jakken fra Etoile Isabel Marant. Jakken kan brukes inne nå og som en ytterjakke til vår og sommeren. Jeg er også glad i asymmetriske skjæringer og denne t-skjorten er perfekt til tøffe skinnbukser eller tights. Den duse pudderfargen passer perfekt sammen med den grå jakken, og den rosa clutchen gir farge til antrekket.

- Snart setter jeg kursen mot varmere strøk og da trenger jeg litt juksefarge på kroppen. Denne body lotion med litt farge er en av mine favoritter, den lukter lite og gir en lekker og naturlig farge.

- Jeg får aldri nok neglelakker og denne blåfargen er helt magisk. Sølv og gullfarger er andre favoritter foran vårsesongen.

Stjernedesigner gjør kvinner sexy. Se hvem her.

Fotograf og journalist, Sara Johannessen

- Butikkene begynner å bugne av knallfarger og slengbukser i alle farger, men jeg drømmer mest om den perfekte svarte buksa og en hvit t-skjorte som ikke går i stykker etter en vask, og som holder formen. Jeg har til gode å finne basistrøya, drømmeplagget, så mars er måneden jeg skal jakte på basisplagg. Svar, hvitt og knallrødt. Siden snøen sakte men sikkert smelter, er det vårsko som står i fokus nå. Knallrøde Converse, Chuck Taylor All Stars. Selvfølgelig. Jeg gleder meg til å legge vekk ullsokker, ullsåler og snart utgåtte Acne Pistols.

- Siden jeg er fotograf drasser jeg alltid rundt på store, ganske mandige sekker, vesker og fotobelter, men nå har jeg funnet drømmejenteveska, som både er tøff, fin og nok plass til å romme et par kameraer: Alexander Wang sin Rocco leather studded bag. Den er barsk og nydelig og vakker. Og litt dyr, så jeg sparer og drømmer. I tillegg har jeg forelsket meg helt i skrubben fra Clinique, den er passe mild og gjør huden min klar for våren og den etterlengtede solen.

Videojournalist, Merete Gamst

Mulig jeg er litt vel optimistisk, men jeg ser våren og varmegradene nærme seg, og mine marsfavoritter bærer preg av det.

- Hvis jeg kan skrive en egen ønskeliste for denne måneden, står en ensfarget jumpsuit med vide bein høyt på listen. Denne brune buksedressen kan pyntes opp med høye hæler og et stort statement-smykke. Treskosandaler kan brukes med tykke sokker fram til det blir varmt nok til å gå uten. Beige og brunt passer til det aller meste og skoene vil forlenge beina.

- Vesker med krokodillemønster er i vårvinden og det finnes mange billige varianter i butikk-kjedene. Jeg liker denne brune vesken fra Cubus hvor jeg får plass til det aller nødvendigste.

Jeg har falt helt for trenden med fotside flagrende skjørt. Dette denimskjørtet kan styles med et bredt knytebelte i livet og en enkel topp.

Relevante saker videre:

- Vis oss hva som er ekte! Ungdom går ut mot retusjering av bilder

Norsk stjernedesigner favoritt som ny designer i Dior. Se hvem her.

Fin i tøyet. Kjendisstylist åpner drømmebutikk.

Slik blir du fin i en fei på budsjett. Få tipsene her.

Publisert: