Her er Kate Moss' nye kleskolleksjon

Torsdag 2. april slippes Kate Moss nye vårkolleksjon for Topshop i butikkene. Se hvordan supermodellen og moteikonet ønsker at du skal kle deg denne våren.

Mari Glans
Publisert:

Dette er niende gang at supermodellen samarbeider med den britiske kleskjeden. For vårsesongen ønsket Kate Moss å lage en egen sammensetning av feminine mønstre for å skape en kontrast til de frynsete og litt mer rocka plaggene i kolleksjonen.

- Jeg elsker mønstre, spesielt til sommeren, og de mønstrete plaggene jeg har designet tidligere ble veldig populære, sier Kate Moss til motebibelen Vogue.

Å kalle hennes tidligere kolleksjoner «populære» er mildt sagt en underdrivelse, da samtlige av Kate Moss plagg for Topshop har blitt revet av hyllene og skapt lettere hysteritilstander i butikkene.

Kate Moss nye vårkolleksjon er delt inn i tre deler, Kate Noveau, Popy og Lilabell - oppkalt etter Kates datter Lila Grace. Kolleksjonen består hovedsaklig av kjoler og topper i bomull og chiffon. For første gang inneholder også kolleksjonen undertøy, som er laget av sorte blonder og blomstermønsteret bomull.

MinMote.no - Norges største moteside

Kate Moss samarbeidet med det eksklusive selskapet Liberty om å designe mønsteret for kolleksjonen.

- Å jobbe med de forskjellige mønsterne var en utrolig opplevelse. Teamet hadde så mye kunnskap og var veldig åpne for mine ideer. Kolleksjonen inneholder originale fargekombinasjoner som ble laget eksklusivt for min kolleksjon, sier Kate Moss til Vogue.

MinMote.no - Norges største moteside

Kolleksjonen vil være til salgs i utvalgte Topshop-butikker og på Topshops nettbutikk, som desverre ikke leverer til Norge.

MinMote.no - Norges største moteside
Publisert:

Finn mer innhold om: