Kim Kardashian klarte ikke å velge - brukte tre brudekjoler

Kim Kardashian (30) vekslet mellom hele tre ekstravagante designerbrudekjoler da hun giftet seg med Kris Humphries (26) lørdag.

Jeanette Farvik
Publisert:

Til selve hovedseremonien hadde hun på seg en spesialdesignet elfenbenshvitt, stroppløs brudekjole med tyllskjørt designet av familievennen Vera Wang, kombinert med sko fra Guiseppe Zanotti.

Håret var oppsatt og pyntet med et glitrende diadem.

Gifteringen var designet av hennes gode venn Lorraine Schwartz, som også designet forlovelsesringen verdt flere millioner.

Det holdt ikke med kun en brudekjole for Kim. Hun hadde to kjoler til som var designet av den fantastiske designeren Vera Wang. Alle de tre brudekjolene fikk hun gratis til en verdi av 20,000$, ifølge New York Post.

Hun byttet først til en havfruekjole dekorert med friske blomster. Kjolen hadde samme farge som brudekjolen, elfenbenshvitt.

Senere på kvelden ble det en satengkjole med v-formet utringning, skriver E!

Bryllupet vil bli vist på E! i to deler 9 og 10. oktober. Men allerede mandag verserte det en rekke stills fra vielsen, som viser Kims store dag.

Bilderettighetene av bryllupet er solgt til USAs største ukeblad, People for 2,4 millioner dollar og de totale rettighetene ser ut til å innbringe den utrolige sum av 17,9 millioner dollar, ifølge New York Post.

De heldige brudepikene var Kourtney og Khloe Kardashian, Kendall og Kylie Jenner og Humphries søster Kaela.

Brudepikenes kjoler var inspirert av den Pippa Middelton hadde på seg under det kongelige bryllupet i England tidligere i år.

Relaterte saker:

Designer av brudekjolene til Kim KardashianVera Wang.

Blir det Marc Jacobs forDior?

Publisert: