Sommerfrisk på jobb i Ghana

Kronprinsesse Mette-Marit (37) tok sommeren på forskudd med ny korallfarget kjole på regjeringsmiddag i Ghana tirsdag.

Kronprinsparet er for tiden på et tre dagers offisielt besøk i det afrikanske landet og en første besøksdagen var viet til olje- og gassindustrien og dens ulike norske samarbeidspartnere, før regjeringen hadde invitert til middag i hovedstaden Accra.

Mette-Marit velger stadig oftere fargesterke plagg, som ifjor mai da hun hadde på seg en knall rosa kjole til Eurovision-finalen i Oslo.

Middagen i Accra var intet unntak, med Mette-Marit iført en silkekreasjon i rosa korall, en av de mest brukte fargene på vårens catwalker denne sesongen.

Kjolen er etter det minMote kjenner til signert de norske designerene Batlak & Selvig.

Mette-Marit bruker gjerne de samme kjolene. Slik er gjenbruksprinsessen

Flotte detaljer

Tilbehøret var enkelt, men bemerkelsesverdig. Kronprinsessen smykket seg med like armbånd på hver arm, noe som også var å se på flere av vårens visninger, dog ofte i en mer minimalistisk stil enn hva kronprinsessen hadde valgt under gårsdagens festligheter.

Høye beige sandaler komplimenterte den nydelige fargen og konvoluttvesken med frynsedetaljer i en litt lysere farge, passet fint til det sommerlige antrekket.

Legg også merke til pedikyren i en rouge noir-tone.

Her er vårens flotteste tilbehør!

Eget monogram

Til representasjonsoppdragene på dagtid valgte Kronprinsessen den klassiske kombinasjonen svart og hvitt: en hvit blondetopp (sist sett da Mette-Marit og Kronprinsen ble intervjuet på CNN) med et svart blyantskjørt og klassiske Christian Louboutin-pumps.

Kronprinsessen bar den hvite favorittvesken fra det italienske motehuset Valentino, som bærer kronprinsessens initialer MM.

Vesken koster ca. 12 000 kroner og er fra det italienske motehusets vår/sommer-kolleksjon.

Monogram er for øvrig blitt svært populært hos de store motehusene den siste tiden. Hos eksklusive butikker som Valentino, Gucci og Louis Vuitton, kan du også få spesialbestilt vesker med ditt eget monogram eller navn.

Saken er oppdatert.

Relevante saker videre:

Marker midjen som Mette-Marit. Slik gjør du det!

Så vakker har vi aldri sett Mette-Marit. Se bildene her!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?